“真”高質電器傢俱討論(25)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
wd14s468hk 呢隻冇左 fluff clean function
都唔知drum clean 係咪可以洗走埋D 毛
不過無正廠個隻快洗,但美的呢隻佢寫自動淸.
浴室寶冇用,你係要大抽氣扇係頂直接抽走花灑面水氣,普通家用嘅唔得,要黑廁風扇先夠力

簡單來講,通常都唔記得裝,大約三個月之後上面嗰啲乳膠開始發黑同黐滿白色水垢,正常係香港買就call保養,不過9成都唔包
我對Super變壓器轉換率好有保留,直接買泰國水貨好過
我買日本造既日章工業變壓器
入面全部都係Made in Vietnam parts,唔需要MIJ啦
浴室寶唔會冇用, 我啲花灑雨淋裝咗成十年仲保持到同新裝差唔多
無所謂,全部都係熱風扇,甚至香港人設計,咁就睇製成器,高瓴好過蘇泊爾

你quote 依兩個brand都唔係自己做家電,Philips賣咗俾大陸高瓴,Tefal就買大陸廠蘇泊爾返嚟,電器同低中端易潔鑊,中式鑊及全部鑊蓋都係蘇泊爾出產
咁買隻平 philips算
請問有無邊部歐洲直驅式變頻摩打洗衣機,7kg推介? thx
推下
有冇人有信譽好既鐵閘舖推薦
風筒只求大風快乾,平平地p記ne81 係唔係已經最大風?
係髮型屋吹過一次dyson真係快乾到癲,但睇埋價錢仲癲
見到三菱season好靚, 請問香港係咪無得買?

若果想入手, 要先係amazon JP訂番黎再買日章工業變壓器, 由100V變220V?

感謝~
係,之前兩樣都係Amazon jp訂,同埋有直送香港
如果去泰國可以買埋叫佢送酒店. 跟住寄倉. 如果門市得paragon 間電器鋪有. Central world 都無. 不過我個件係倉last one. 上次門市得一件
仲有日本係無紅色
如果要你地可以WhatsApp 個經理.
直驅得LG, 叫都仲要問
洗衣機
Miele 德國,真高質討論.
Bosch Siemens 德國,
470 機厚以下LG.
好簡單方程式.
唔該2位ching

唔知香港會唔會有機會推出
你打去三菱問.
買雪櫃求意見
budget 4千內,最好3 千頭,空間無限制
暫時睇岩咗兩部,邊部好啲?
LG B252S13
Toshiba GR-RB308WED-MA06

或者有無更好既選擇,求型號,thanks
Lg
呢3款邊隻好d?

MieleW1 WCA020 WCS
Bosch WGA244BGHK
LG FV7S90V2

Miele 就鐘意個滾輪但係無咩function, made in Poland
Bosch 活氧消毒,made in ger
LG 就有蒸氣,但made in china
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞