祕撈副業討論區

492 回覆
9 Like 1 Dislike
做pt看更仲搵得多喎 又唔洗點做

我都想做
做 fitness instructor 咁可唔可以做PT

做到PT你跑到數高過你而家正職好多喎,定你唔鐘意做PT?

Fitness instructor 係駐場教練,鳩坐到完場
Personal trainer就有客返
我返緊某屋苑會所駐場教練,佢好怪,要fulltime先有pt,我返parttime只可以坐下,指點下

我目標係搵到一間大公司既marketing/pr,貪佢有福利,再有幾個客跟我,咁就搵得多.暫時唔想做全職pt

巴打會唔會教人操下

唔好話教,當交流下當識個朋友
留telegram
正職:返工篤手機
正職學生
副職 補習 10k 一個月

正職學生
副職炒股

uber eat?

uber 收左皮, 轉做袋鼠熊貓

巴打咁捱法,小心身體
份pt點計法?好唔好做?好似幾好搵

每張單計, 一日執佢幾舊都夠。 正職番shift, 遲下dayoff 直接做的士狗, 廢事渣自己車送外賣咁on9
正職學生

收幾多
正職學生

正職學生
副職炒股

一樣
再加埋炒散
冇家底本金少

邊區教?巴打

無所謂,係香港境內就教,最緊要有場地就到時間
有興趣就留telegram詳談

https://telegram.me/omggggg
P記操記最好

add你傾下減肥操肌得唔得

P記操記最好

無所謂,當交流下
留telegram
正職 NGO 打雜.... 13
pt 香港中x x氣 cs 4k...

度緊點砌個schedule會好啲。。

P.S. 都想操下身形同練返左右平衡啲。。。。左手左腳人

你pt聽電話?
一個月做幾耐?

係,做call centre
一個月四星期,每星期18個鐘。。。。

暫時返星期五,日各半日加星期六全日。。。。
但好chur.....完全無一日係停低。。。。。

星期五都返到半日?
正職好早放?
做足七日先17k好撚sad....
正職bse 工程畫圖仔
有無巴打想搵人幫手畫cad 同 bim
小弟略懂 想搵類似副業 無途徑
正職: CS
副職: 的士佬
正職: CS
副職: 的士佬

車神
兼職保險狗

隨時保險搵得仲多過正職

其實有幾多人會搵 pt agent 買保險 我就唔會啦, 又驚你做做下唔做, 再唔係又驚係出事個陣 or 事後搵人claim錢 好難手搵到你

唉 其實有咁既concern都好合理
所以搵我買既都係講個信字
正職 NGO 打雜.... 13
pt 香港中x x氣 cs 4k...

度緊點砌個schedule會好啲。。

P.S. 都想操下身形同練返左右平衡啲。。。。左手左腳人

你pt聽電話?
一個月做幾耐?

係,做call centre
一個月四星期,每星期18個鐘。。。。

暫時返星期五,日各半日加星期六全日。。。。
但好chur.....完全無一日係停低。。。。。

星期五都返到半日?
正職好早放?
做足七日先17k好撚sad....

無乜事嘅就一般5:30pm放。。。。。
所以黎緊會報返啲course投資下落自己度。。。。。

P記操記最好

無所謂,當交流下
留telegram

點先叫有場地

無所謂,當交流下
留telegram

點先叫有場地

如果你樓下有會所gym房,我就唔駛租場/搵場地,又就到你
有興趣/交流下就telegram我
https://telegram.me/wtk0419
副職家務助理,cat seater
聖誕都要祕撈
正職 廢青
兼職 CS
聖誕,元旦,大年初一二繼續祕撈賺錢

撈邊範?

撈邊範?

做駐場教練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞