祕撈副業討論區

492 回覆
9 Like 1 Dislike

交流吓
我搵得好少

你寫咩

咩都寫
依家幫緊人build個page
其實係全包lol
圖、片、文都係我

變相有人出錢比我寫blog
My boss is the best

巴打開個telegram 報下料好唔好
例如有job唔啱自己寫放出嚟益巴打

我都幫人搞緊圖+文

咩都寫
依家幫緊人build個page
其實係全包lol
圖、片、文都係我

變相有人出錢比我寫blog
My boss is the best

巴打開個telegram 報下料好唔好
例如有job唔啱自己寫放出嚟益巴打

我都幫人搞緊圖+文

再講自爆

一係留低contact傾

應該大部份都唔請,雖然無法例規定要有教練証書,但至少我果度唔請

除左cert 仲有無咩requirement?

仲要有CPR
除左parttime同fulltime教練,如果你有本事搵到客可以做freelance,咁客可能要求你有cert

係咪得大場先會請freelance?

除左cert 仲有無咩requirement?

仲要有CPR
除左parttime同fulltime教練,如果你有本事搵到客可以做freelance,咁客可能要求你有cert

大場講緊係p記果d,要跑數,有客就同p就拆
Freelance 就自己搵客搵場地,有客就食飯,無客就食風

仲要有CPR

Freelance 就自己搵客搵場地,有客就食飯,無客就食風

自己搵客搵場地 咁直頭係創業wo

要慢慢建立架,由無客到有第一個客,點樣keep客,再referral ,自己既事業黎

要慢慢建立架,由無客到有第一個客,點樣keep客,再referral ,自己既事業黎

靠IG果d搵客?

靠IG果d搵客?

Facebook果d
教得好自然有人referral

靠IG果d搵客?

Facebook果d

Run一個facebook page咁堅

靠IG果d搵客?

Facebook果d

我未開FB page,剩係整左咭片,得閒就派下

Facebook果d

朋友撘朋友咁派 定係人地場派

朋友撘朋友咁派 定係人地場派

搭朋友屋企人,自已識到新既朋友咪主動派下
有冇平日夜晚 或 星期六日既pt做
想儲錢學車買車
咩工種都冇問題
正副職業都係IT狗
有冇平日夜晚 或 星期六日既pt做
想儲錢學車買車
咩工種都冇問題

狗會
有無人過左年辭職轉工?
新年放假去祕撈
星期六日又係搵錢時候
有無人過左年辭職轉工?

想新年嗰幾日紅日搵pt做攝吓時間,有無介紹

新年前請好多炒散,有興趣telegram me : itdoesntmatter

仲有冇炒散?

再講自爆

一係留低contact傾

不如一齊傾,我都freelance寫緊野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞