祕撈副業討論區

492 回覆
9 Like 1 Dislike
正職:public relations 14k
副業:fitness instructor 3k
一星期做足7日
過左新年出左雙糧辭正職
你係男?做pr
你係男?做pr

Marketing & pr
其實係一名打雜,雖然唔係太忙,準時收到,但人工太低,加上公司無制度,先逼我走同埋做parttime
做 fitness instructor 咁可唔可以做PT

做到PT你跑到數高過你而家正職好多喎,定你唔鐘意做PT?
做 fitness instructor 咁可唔可以做PT

做到PT你跑到數高過你而家正職好多喎,定你唔鐘意做PT?

Fitness instructor 係駐場教練,鳩坐到完場
Personal trainer就有客返
我返緊某屋苑會所駐場教練,佢好怪,要fulltime先有pt,我返parttime只可以坐下,指點下

我目標係搵到一間大公司既marketing/pr,貪佢有福利,再有幾個客跟我,咁就搵得多.暫時唔想做全職pt
正職:public relations 14k
副業:fitness instructor 3k
一星期做足7日

你私教定賣plan? 我想學喎

我可以做freelance 教你,每堂買都無所謂,但做運動起碼幾個月先有效果
有興趣可以留過contact詳談
我有性趣操身形
我有性趣操身形

諗住我係想搵d巴絲交流下祕撈副業既心得,點樣發展自己既副業同點平衡正副業時間
如果pt興趣可以留過contact詳談
我有性趣操身形

我本身都有秘撈,忙到想死
我有性趣操身形

我本身都有秘撈,忙到想死

無錢就要祕撈,同埋我就算裸辭,都有祕撈頂住先
岩岩副業收工,聽日返正職
加油
我都想搵pt
加油

無撚計,鬼叫你窮,頂硬上
正職 通宵data monitoring 17
pt , 電單車外賣仔 12

一日做十幾個鐘 , 番正職個陣訓

uber eat?

uber 收左皮, 轉做袋鼠熊貓

uber eat?

uber 收左皮, 轉做袋鼠熊貓

巴打咁捱法,小心身體
份pt點計法?好唔好做?好似幾好搵
想pt保安,有無巴打做過?
兼職保險狗
兼職的士狗

正職做咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞