祕撈副業討論區

492 回覆
9 Like 1 Dislike
各位巴打 有啲咩pt 係現金岀糧?想揾份幫補⼀⼁⼂

我都想
正職消防維修。PT酒吧侍應

消防維修好做喎 不過酒吧侍應搵幾錢架?
正職:學生
副職:TA ~4k , 私補 ~2k, 補習社 ~2k, 屋企人俾零用錢 ~2.5k
副職:TA ~4k , 私補 ~2k, 補習社 ~2k, 屋企人俾零用錢 ~2.5k

幾大呀仲零用錢

學生又唔洗交租 水電煤 唔係2.5K零用錢都夠洗啦

學生又唔洗交租 水電煤 唔洗2.5K零用錢都夠洗啦

學生又唔洗交租 水電煤 唔洗2.5K零用錢都夠洗啦

家用都唔駛俾仲有零用錢

幾大呀仲零用錢

屋企人肯俾 又唔成負擔 有咩問題

學生又唔洗交租 水電煤 唔係2.5K零用錢都夠洗啦

有多幾個錢儲下都幾好
點搵都好難有另一半既收入

幾大呀仲零用錢

咁大個人都有面收

幾大呀仲零用錢

咁大個人都有面收

係咪覺得打死都唔收屋企錢好有骨氣 高人一等
開工

TA邊間

TA邊間

撈得最掂個間
有degree 但做緊份唔關本科事既工
想有一技之長 應該做咩pt

我都係degree做緊都唔係本科既工
Pt試下可唔可以從興趣入手?
我本身都玩開gym,想搵野讀,又想搵下錢,所以諗下會唔會做personal trainer
大家既副業祕撈發展成點?
Part time要簽contract寫明唔翻得其他full time part time lol
但做開freelance無理由為佢一份工放棄其他job
但又衰眼大睇過龍簽完 翻到屋企先睇到佢句
好彩佢遲啲先開始翻工
已send email叫佢re write過份contract搞清楚lol
巴打點睇
Part time要簽contract寫明唔翻得其他full time part time lol
但做開freelance無理由為佢一份工放棄其他job
但又衰眼大睇過龍簽完 翻到屋企先睇到佢句
好彩佢遲啲先開始翻工
已send email叫佢re write過份contract搞清楚lol
巴打點睇

做左佢都唔知?
正職aco,副業開旅行社
我發現呢個 post 貼地好多
絕對真實過
平時既鳩吹大會 post

利伸: 10k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞