祕撈副業討論區

492 回覆
9 Like 1 Dislike
兼職保險狗

隨時保險搵得仲多過正職
兼職保險狗

隨時保險搵得仲多過正職

人地係既 我就唔係了
正職 engine
副業 收賣佬
兼職保險狗

隨時保險搵得仲多過正職

人地係既 我就唔係了

兼職係咪無底薪?
係咪無跑數壓力?有數有佣,無數食自己?

隨時保險搵得仲多過正職

人地係既 我就唔係了

兼職係咪無底薪?

可以㨂有底薪 不過我唔夠膽
係啦 簽到咪當bonus 簽唔到 咪食正職

人地係既 我就唔係了

兼職係咪無底薪?

平均搵到幾多?
兼職的士狗

正職做咩?

真●Marketing

介唔介意講咩野行業?因為我都想轉工,轉去d大公司marketing/Pr

人地係既 我就唔係了

兼職係咪無底薪?

有底薪應該捽到仆街
你咁樣有機會先賺少許零用仲好
正職:public relations 14k
副業:fitness instructor 3k
一星期做足7日

你私教定賣plan? 我想學喎

我可以做freelance 教你,每堂買都無所謂,但做運動起碼幾個月先有效果
有興趣可以留過contact詳談

邊區教?巴打

你私教定賣plan? 我想學喎

我可以做freelance 教你,每堂買都無所謂,但做運動起碼幾個月先有效果

邊區教?巴打

無所謂,係香港境內就教,最緊要有場地就到時間
有興趣就留telegram詳談
祕撈賣水族
正職 NGO 打雜.... 13
pt 香港中x x氣 cs 4k...

度緊點砌個schedule會好啲。。

P.S. 都想操下身形同練返左右平衡啲。。。。左手左腳人

你pt聽電話?
一個月做幾耐?

真●Marketing

介唔介意講咩野行業?因為我都想轉工,轉去d大公司marketing/Pr

Logistics
公司越大做野越守舊,再加埋架仔公司更加嚴重
巴打你語文掂唔掂先?Marketing 同 PR 兩回事來嫁,語文唔掂唔好諗 PR

一般咋,我做緊呢間咩都學唔到,新聞稿都唔撚教,做event management多

兼職係咪無底薪?

平均搵到幾多?

一個月三幾千都有既
同埋我做保險叫做得有道義小小 唔係話獅子開大叫又或者水人買 所以都唔係話搵太多

你pt聽電話?
一個月做幾耐?

係,做call centre
一個月四星期,每星期18個鐘。。。。

暫時返星期五,日各半日加星期六全日。。。。
但好chur.....完全無一日係停低。。。。。
正職 大公司CS 15k
副業 汽車美容
巴打做fitness instructor要有咩資格/考咩牌先?
份正職時間好固定想搵啲野做下
做pt看更仲搵得多喎 又唔洗點做
巴打做fitness instructor要有咩資格/考咩牌先?
份正職時間好固定想搵啲野做下

香港做體適能教練就無發牌制度
多數讀完張証書可以出黎做,大場有d pt連cert都無
Search aasfp/香港體適能總會
做 fitness instructor 咁可唔可以做PT

做到PT你跑到數高過你而家正職好多喎,定你唔鐘意做PT?

Fitness instructor 係駐場教練,鳩坐到完場
Personal trainer就有客返
我返緊某屋苑會所駐場教練,佢好怪,要fulltime先有pt,我返parttime只可以坐下,指點下

我目標係搵到一間大公司既marketing/pr,貪佢有福利,再有幾個客跟我,咁就搵得多.暫時唔想做全職pt

巴打會唔會教人操下

邊區教?巴打

無所謂,係香港境內就教,最緊要有場地就到時間
有興趣就留telegram詳談

https://telegram.me/omggggg
P記操記最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞