Chatgpt 幫你問

688 回覆
14 Like 61 Dislike
唔係大明星佢唔會知係邊個 最多copy 返wiki啲資料比你
繁忙時怕用唔到
什麼是類書?
Ai can help
廁紙呢樣野,是尾撚夠買的
試用過vpn, 全部被block晒, 點搞
想問咩比人block曬
Thanks
叫佢寫完code, 跟著佢就down 左, 做乜9
用vpn上chatgpt登記網站會話 access denied
請問有無人試過?
我硬係覺得佢D答案又長又噚
我都試過但重開或者refresh 幾次就冇事 你按一次login等一陣唔好按太多次就冇事
你唔chock Dan叫佢揀就等如講廢話
當今亞洲足球一哥係邊個?
人類係咪步緊實驗老鼠烏托邦後塵? 又女人上位, 又同性戀, 又唔結婚生仔, 又跨性別
早前問過佢話係美斯
屌佢唔撚sick ball
人類和老鼠都是不同的物種,因此很難將兩者直接比較。人類社會和老鼠社會的運作方式、價值觀念和文化背景都有很大的不同,因此無法說明人類社會是否步緊實驗老鼠烏托邦後塵。

關於女性上位、同性戀、不結婚生子和跨性別等議題,這些是當今社會中存在的多元化現象。每個人都有權自由表達自己的想法和價值觀念,並且擁有平等的權利和尊重。這些現象並不是突然出現的,而是隨著時間的推移和社會進步的發展,逐漸被大眾所認知和接受。

在這個多元化的社會中,我們應該尊重和包容不同的觀點和價值觀念,並且努力建立一個平等、和諧、包容的社會。
我想問依家唔用vpn上chatgpt 會唔會俾人block?
只係login果陣要用vpn login左之後有cookie留低就唔洗再用vpn
共產主義會實現嗎
ai都識避重就輕
作為一個AI,我們不能對未來進行確切的預測,因此我不能確定共產主義是否會實現。然而,許多國家曾經嘗試實行共產主義,並取得了不同程度的成功或失敗。在現代社會中,一些國家仍然保持了某種形式的共產主義,而其他國家則轉向了不同的政治制度。

佢唔知陳同佳係乜水喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞