覺唔覺班nursing撚好撚扮野

372 回覆
711 Like 207 Dislike
明明就係貪份高人工 先狗沖去做
如果同普通文職仔差唔多人工
仲有冇咁多人狗沖呀
明明貪錢講到自己好撚偉大咁
人地唔識d nursing 野就第一時間衝出黎屌人先
之後係到拋書包
之後日日呻自己好撚辛苦
丫你唔明嫁啦xyz
正常人又點會明呀
知我唔明你又呻
諗定下面回覆: 係咪人工高唔呻得?/樓主入唔到nursing成浸酸味/慢慢係到酸啦
唔知點解識幾個都好鍾意拋d terms出黎
咁人地真係為病人服務呀,雖然唔知係咪真心對病人好

waiter仔點計?

waiter仔點計?

阿豬阿狗都隨時可以取代到嘅職業
好多都因為份糧去做架啦,香港係咁,一個人打份文職工先僅僅養到自己,唔好講結婚生仔
不能同意更多

waiter仔點計?

做過未先 我驚你手盤都未識揸
好多都因為份糧去做架啦,香港係咁,一個人打份文職工先僅僅養到自己,唔好講結婚生仔

又要拎光環個下嘔心

waiter仔點計?

練你一個禮拜都搞掂啦

waiter仔點計?

10年前做暑期工都日日都托十個鐘啦
基本野黎ja wo
仲有冇咁多人狗沖呀

之後係到拋書包

之後日日呻自己好撚辛苦
丫你唔明嫁啦xyz
正常人又點會明呀
知我唔明你又呻
諗定下面回覆: 係咪人工高唔呻得?/樓主入唔到nursing成浸酸味/慢慢係到酸啦

紅色認同
藍色唔認同
有人乜撚都唔識用FF出黎嘅假知識黎屌你個職業,你唔屌柒佢?
呢D人性黎,有人沖出黎柒就緊係搵位入佢
仲有冇咁多人狗沖呀

之後係到拋書包

之後日日呻自己好撚辛苦
丫你唔明嫁啦xyz
正常人又點會明呀
知我唔明你又呻

紅色認同
藍色唔認同

唔識咪慢慢講
知識普及呢家野要慢慢做,一開始就開人波無咩意思
對方會仲反感,更加唔會有興趣去了解你個職業,倒不如慢慢講
任重道遠,互相體諒啦
仲有冇咁多人狗沖呀

之後係到拋書包

之後日日呻自己好撚辛苦
丫你唔明嫁啦xyz
正常人又點會明呀
知我唔明你又呻

紅色認同
藍色唔認同

唔識咪慢慢講
知識普及呢家野要慢慢做,一開始就開人波無咩意思
對方會仲反感,更加唔會有興趣去了解你個職業,倒不如慢慢講
任重道遠,互相體諒啦

https://lihkg.com/thread/329470/page/1
我以為清針對緊呢個Post
特別係d男姑娘
講到做nurse點點點幫到人點偉大
屌咪又係為錢
男人老狗為錢做nurse 同女人為錢做雞一樣咁低賤
特別係d男姑娘
屌咪又係為錢

it狗
特別係d男姑娘
屌咪又係為錢

it狗

一隻沒終點的it狗
特別係d男姑娘
屌咪又係為錢

點都好過做狗既
特別係d男姑娘
屌咪又係為錢

認嘅我覺得無問題,虛偽嘅先係狗
咁護士又真係辛苦又厭惡性既
你俾三皮一個月我我都唔撚做
辛苦工呢架
咩都要落手做
同埋nursing讀5年
識d term好正常
咁護士又真係辛苦又厭惡性既
你俾三皮一個月我我都唔撚做

講到好似你有得揀

waiter仔點計?

10年前做暑期工都日日都托十個鐘啦
基本野黎ja wo

就算唔識,正常智力要學好耐?1日定2日呀?
最多咪分熟手唔熟手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞