英國研究預計,移民高峰期已過。全期只會有30萬左右港人去英國!

448 回覆
54 Like 107 Dislike
垃圾傻閪
淨係想睇到自己想睇嘅野
30萬都唔少,係覺得未必有咁多
CCtoy成日有好多幻想,以為人多移民就會搞到香港收皮。

佢都未叫得郁自己老豆老母移民啦,講經咩。
係,啲愛黨愛蟈嘅支那賤種,淨係識講自己想講迫人覺得係嘅誇大失實誤導歪理(例如話2019年和平示威者一律係黑暴屈鳩香港人),你啲惡撚過共産黨或者做共産黨走狗嘅賤蛆5毛,完全無道德自私嘅撚樣,係抵你喺匪區做韮菜
以為人多移民就會搞到香港收皮

咁撚老定覺得香港唔會因為匪共蟈安法引發走難潮而收皮嘅,你就靜啦唔好開post誇大誤導唱衰外國兼由得人走囉!你好撚驚人走?或者學啲藍尸咁趕人走啦,做乜氣急敗壞每日一篇咁撚關心人走唔走咁撚多鳩事呢?唔通你真係鍾意人哋屌你老母咁撚犯賤?
正常平時去百佳買野都會同收銀阿姐講早晨唔該呢類吧?
又黎幻想?
加拿大都唔少啦
今次駁唔到叫你收嗲,你就一句幻想就了事,廢撚到

叫你大方啲比人自己諗走定留呀屌你老母,你要講就全面講英國或者外國好壞,唔該客觀啲兩邊講,兼且唔好比人睇到你啲5毛刻意誇大阻住人理性決定

而家屌你老母嘅係因為你明顯側埋一邊水人留低香港交稅養暴政,你自認做愛黨愛蟈嘅傻閪韮菜唔緊要你自己要死你嘅事,但係賤種地夾埋個匪黨水人留低就係幫兇就係要死全家
居屋撚移民就大撚把
居屋賣咗棟樓咪係小康
所謂圍爐係用黎form返個network
等第日後代係當地社會拎到既族群地位高啲

周圍都有
日本韓國阿拉伯中國愛爾蘭猶太

而本身就算英國本土都有唔少圈
愛爾蘭威爾士蘇格蘭 A城B城etc
數算成鵬香港人住埋一齊 都唔係乜嘢大問題 不過唔好搞到啲環境變化太大

殘體字網頁
https://www.sydneytoday.com/content-101744336971002

英國倫敦東面嘅印巴社區 環境又係搞得唔好
其實我果行好多人走左
走到而家根本唔夠人
每間都有最少1-2個走
真,9 成半 大大成個家族都係大灣區人
其實條數我覺得合理
你唔可以忘記香港藍屍難本盤都有3-4成人
之後黃嘅其實偏向年輕,好多出嚟做嘢都冇五年
移條撚咩?而且上面講緊單獨一個英國就30萬
咁美加澳紐呢?日台韓呢?重有窮啲去星馬泰呢?

我本人係留港撚
但身邊決定咗會移民或計劃好會移民嘅真心唔少
最後走一二百萬人我覺得其實已經好保守

但咁唔代表剩返號人就支持港黃中共
日台韓呢?星馬泰呢?

呢D國家請問點移民?
識好多人批左owp都未黎/唔打算黎, 純粹買個保障
香港人撚會咩
以前去大家樂食早餐堆阿姐機械式講哈佬你好,我都死機無反應俾返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞