英國研究預計,移民高峰期已過。全期只會有30萬左右港人去英國!

448 回覆
54 Like 107 Dislike
係wo睇下自己身邊都無公屋仔話要移民
中國不承認雙重國籍
但係人地白人見到你眼細細,講英文仲要有啲奇怪口音就唔會俾好面色你睇,你買嘢果吓個收銀黑你面,但係對後面個白人又好好笑容。
啲人續緊bno 觀望緊
Sorry我唔知你真心定假膠,除左40%/20%稅之外其他係講緊英國定香港?
香港邊有中東難民同埋white trash
真,邊有咁多人理民主自由,英國咁多年黎幾時俾你選過港督,咪又係咁生活,回歸咁多年大家咪又開開心心,係突然見幾條友自殺之後黑社會打人就上綱上線,屌講真大陸咁多年有版你睇,主權係大陸就係咁㗎啦。
英國啲野而家咁撚貴
sharehouse原來咁伏
啲白人成日食煙吸毒
點敢去
33,000個

香港好多人都雙重國籍都冇退
真,又黃又舊又貴,啲flatmate仲要唔肯清潔廁所,出去廚房煮飯撞到flatmate又尷尬,翻香港痴老豆老母住唔好,咁睇唔開走去移民。
退中國籍仲難過cut 有線
你一日唔退中國籍 係中國/中國D盟國永遠首先都係中國人 留嚟做咩 仲隨時會害自己
一家四口
自己計
咁可以永久開放bno visa啦
當你搵夠嘅時候
外國都搵夠數量嘅移民
呢啲都要考慮嘅
英國就可能盡歷史責任唔閘著 但加拿大就開始啦已經
機場兩年半已經淨流出50萬
邊撚隻字話支那最有錢最自由,你讀寫障礙定盲撚左,我話唔係咁多人理民主自由啊,係嘅話個撚個第一時間走曬啦,仲同你留港賺錢。
明咪好咯
後生大學生無錢又無人脈係加拿大
加拿大又悶又貴
後生點會去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞