非中資[I/A/PC]MONSTER UNIVERSE / モンスターユニバース)(2)年度大型交配中出即飛手機遊戲

832 回覆
5 Like 5 Dislike
我啱啱先開始
我意思係 風槍點都唔會有下技
除非你搵第2代再搵隻有下技既混種上3代風槍 但無咩人會咁做
想搵有下技,勇果泰然
混種會好kam 你未必合得返上風槍 要逐隻試
更正,搵返風槍
除非你升完第2代再搵隻有下技既混種上3代風槍 但無咩人會咁做
你呢隻上4代可以搵隻有回血技嘅風槍 即係241
都一樣可以上風槍專寵
不過你如果冇風槍角色 咁玩嘅話可能唔夠10lv技
其實我就係諗住咁做
你242 先啱 第3代
佢應該係想要下技拎full combo 但你講個隻回血風槍都唔會有
我原本有隻垃圾風槍有下技,自己都唔知點合
full combo真係得槍先有呢個條件...
見到人地雷龍一招技已經去左1/3條魔 點連4招
圍爐取暖
到洗完技 歡迎嚟到性別地獄
無話唔得既
不過我個人意見係
玩風槍 預期用D廢技玩combo 不如直接出多次左技
想搵有下技,勇果泰然
混種會好kam 你未必合得返上風槍 要逐隻試
更正,搵返風槍
除非你升完第2代再搵隻有下技既混種上3代風槍 但無咩人會咁做
其實我就係諗住咁做
無話唔得既
不過我個人意見係
玩風槍 與其用D廢技玩combo 不如直接出多次左技
依樣都可以靠同人地交配解決
但你學唔到招技 連同人交配既資格都無
如果要埋下技
就要第二代同下技嗰隻合
另一邊二代同回血合
然後3/4代就其中一代搵其中一邊有回血嘅同寵互合
咁最後出到嚟就會有2回血+下技
我知呀 但好似話啲技10lv 後就真係冇乜分別
咁不如要招下技 當走位都好
有再起都唔怕無SP既
但要玩full combo 一定要技能硬直夠短先實用
雷劍依D硬直長 一定唔啱玩
事實上打王又真係幾難3chain或以上既
你可以望下我last boss條片 大概出到幾多招
因為仲刷緊極/超
聽到都難,放棄
一定有加傷 只係幅度會低D
可能1LV多2%
初初玩乜都唔識係幾過癮
到後面風向變咗要洗埋技就刷極都fail
一係得個桔一係錯技一係錯性格 仲要玩你5代
太多RNG成分久而久之就覺得好浪費光陰
暫時都唔想玩了
你講完 我今日沒刷到 我先即刻發覺個肝好左好多
唔刷點練好個肝
打機最好玩永遠都係開荒果段時間
刷唔刷野真係想做/得閒先做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞