非中資[I/A/PC]MONSTER UNIVERSE / モンスターユニバース)(2)年度大型交配中出即飛手機遊戲

832 回覆
5 Like 5 Dislike
課金買咩人好
火槍 雷劍 風槍 無杖
想知技巧
聽日試下刷hard 學野 定一定要再起泰然先刷到?
雙開拎多隻4星角 兩隻一齊刷怪 刷到好既仲可以自交

重點係精靈
左面兩隻負責break同降防(你會見到有兩隻精靈 就係依兩個功用)
每次break完就放火槍出黎輸出 越多泰然 你dps越高 打得越舒服
然後重點就黎
當隻boss就黎完break(差2成左右)
火槍就放哂兩隻打break既精靈 火槍自己再放招break
咁就可以秒break 無限loop 直到用哂D精靈
如果fail 就即刻換返其餘兩隻出黎 break完 又放返火槍出黎打
利申 隻火槍裝錯武器
唔使裝補血keep 80%?
定因為只for 探索?
你呢隻精靈係邊度打返黎?
所以係刷左精靈先打hard啦 我沒get錯既話
同埋用哂D精靈 咁仲點打下隻?
for 探索
hard boss直接秒你 你帶補都無意思
跟我依套 隻boss唔會郁得到
1 精靈分別係41/43/45同113/115/117既強化版 刷返同地圖既hard就有
2 隻break寵最緊要
3 通常打千年先需要用到 同埋火槍寵特別硬
如果真係用哂就SL 熄game再開 回滿繼續打
但補充一點
其實唔一定要有break寵先得
你有料 靠其餘兩隻角break都唔算難
我個方法只係更加無腦咁解
話說隻驚係咪沒人玩斧.... 好似廢到沒人用咁
有都應該只不過係工具人
減下防咁

用落一定係槍劍最好用
杖都覺得廢
仲有一定要食到屬性雙克
招防反仲難過dark souls要㩒實預判
出到就好大力嘅
優先度排好後咁解
一開始要輕鬆會玩槍
玩到409會好興奮佢堆技
之後斧同杖就好似普通D咁

同埋 min-max條路線都要花時間
有人寫攻略咪成班人跟風囉
困難mode黎 但有成就感 同埋D寵都幾型
搵有棍極/超 原生4代無槍
最少1S就OK 有勇猛佳
9章第一關啲卒多到傻, 磨都無用, 無槍範圍技無出手機會

我見都係冇得選既
PT 係點拎?探索果個係咪即係佢auto 自己打?
最後嗰格真係洗得出S
破咗幾次產變賣家當都出唔到第12個
我都想auto
隊伍角色隔離有個十字鍵 撳入去
唔係呢度
隊伍編成
再㩒佢嘅技
隻驚冇auto
探索係入個地圖任你打 打到你自己走或者死晒為止
pt 平時打咩關都有… 結算嗰陣會見到
搵到喇 唔講真係唔知果個位可以撳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞