非中資[I/A/PC]MONSTER UNIVERSE / モンスターユニバース)(2)年度大型交配中出即飛手機遊戲

832 回覆
5 Like 5 Dislike

真係屌你老母
合12隻2代 有10隻係男 個2隻合上3代又係男
唔知技能有無MAX LV
如果隻隻都係原生2去養咁係咪可以去到23(?)未計火槍角
真係兩個層次黎
但最大壞處係容錯率低 尤其對D小怪太痛
就算補血都未必夠 所以有殺怪回血就夠穩陣
我update左條片 你唔怕劇透可以上哈哈望下
打boss dps即刻高一截
如果換做純加攻 真係長期唔夠SP

兩個時間 刷咗一樣質素既火槍寵出黎
係咪有bug

但點都要1隻1代初生 養上去先做到14lv
我都諗緊應唔應該為1lv 換幾lv 技呢
繼續招對象唔想再捉啦
幾好 仲要兩隻都係女
但天賦炒咗 無再起=唔想要
我刷左咁耐(EASY)都係得3隻極 要有2隻無S

越諗越難
我仲未整到隻完全體出嚟
hard 會易啲出?
我唔夠力打得慢都冇刷過hard
我而家跟3樣野
1 個體值最少係超
2 主要技能最少10LV
3 天賦 8-10個再起泰然 1-2個殺怪回血 1-2個純加攻/break時加暴傷
我刷hard 兩隻都係打千年出
不過成日比隻boss撚狗
1 出咗某個範圍會回滿血返回原地
2 成日break完繼續郁
其實係設定定係點
我都覺得同normal 有啲唔同咁
點樣有殺怪回血
刷hard唔會好吃力咩?
同埋刷hard係易出貨D?
體值最少係超 姐係良同優唔洗要唔洗升?

岩岩先過左normal 好多野未識
break時加暴傷

殺怪回血
無火槍, 唯有乖乖刷平原
我覺得係bug黎
eady應該都會發生 只係未發生 已經秒咗
手上仲係得D垃圾 試圖打hard正係夠打3年/10年
打算養隻超既同時 不如秒easy快刷算
(體感HARD易出高質)
我刷左咁耐(EASY)都係得3隻極 要有2隻無S
我刷hard 兩隻都係打千年出
不過成日比隻boss撚狗
1 出咗某個範圍會回滿血返回原地
2 成日break完繼續郁
其實係設定定係點
我都覺得同normal 有啲唔同咁
我覺得係bug黎
easy應該都會發生 只係未發生 已經秒咗
1 我有隻5代 再起泰然x12 火獅 夠力打 再加少少技巧 想知再講
2 易D有千年百年 千年百年都易出貨
3 1代比起個體值 最緊要係你洗唔洗到啱用既S
極配良甚至無 都可以變超
我都係合完隻勁5代先夠打 時間問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞