非中資[I/A/PC]MONSTER UNIVERSE / モンスターユニバース)(2)年度大型交配中出即飛手機遊戲

832 回覆
5 Like 5 Dislike
我無時間精力去試啦
你聽D有心有力既攻略喇
當初就係跟你開始玩無槍再起入坑
遲咗覆 係泰然同+sp
唔洗啦,同人合左
唔緊要
雷劍招技真係好撚勁
電話禁極刀
半月斬應該係隻火劍 右技+攻
隻game玩耐咗好有孤獨感
每次開始都至少要10分鐘坐定定手動hatch
然後可能刷幾輪都未必有想要嘅
到你終於match到又可能會錯性別再輪回過
單機交配驚 越諗越空虛
慢慢來吧
2月底3月頭出新主線+可能有英文
無活動係咁上下, 依家DC班人仲要吹到無火合/勇猛唔交配
進一步壓縮可以交配既人... 愈玩搞到個場愈dead

依家無槍都就黎比人踩到變垃圾喇
比佢地自己玩飽佢
你係已經成型左? D人係咁吹雷劍 我想有D野比較下
但佢地淨係虐平原怪
我而家刷怪都係搵一個點企係度 秒D normal算
邊睇youtube/做自己野等怪生出黎 悠閒mode
未成型呀
我係整咗隻雷龍招技鳩玩下
絕對係初期
只係覺得以呢個spec之下同其他技對比嘅話佢招技本身係好大力
不過個範圍好細 起手大
我諗緊拎嚟break 完之後換出嚟打就算
清怪推圖唔關佢事
小圈子交配
屬/無屬傷害係咪講呢個?
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=76693&snA=48&bpage=1&ltype=

如果係,個設定都幾戇鳩
4色屬角suppose 係勁1, 廢1, 正常2
而家變左勁3, 廢1

招仔上4代
想問火合要成隊角色同寵係火屬定點?
點先知係咪發動緊
斧path
2代鯊魚+火獅=>3代鯊魚 (3把泰然)
3代鯊魚+風兔=>4代齊天
如果諗到齊天可以搭第二隻槍寵可以上5代齊天就好, 不過worst case都可以搭隻4代無槍直接上一隻攻擊型五代
呢隻岩唔岩
咩叫粉紅頭髮無槍??

你有無研究過依隻可唔可以合其他職
多咗出黎
無記性啦
呢隻驚係呢點真係幾黑人憎
要你開excel去寫呢D 但係人氣不足都廢時擺咁多心機入去整
隔多個月仲有冇人玩都唔知
想問一下 岩岩打到第10章 開始研究交配
見配出黎全S 其實係咪假設2隻第一代1個s既寵
如果交出第二代得1個s 就係育成覺醒鎖左個s
比錢洗到出返第2個s 再學技能 又搵2隻2代交配
如是者重覆到第五代?
洗一隻咪要好多錢?
岩岩試到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞