召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (108)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
好彩你肥埋乙部咋
我pass 乙肥丙,搵人抽快期貴一半
慢慢收拾心情,知自己衰咩再嚟

開始抽下快期,緊張呢D無計,發台瘟有時就係咁個腦突然唔WORK就係咁
只可以再收拾心情....
問下自己適唔適揸車
適唔適合
家陣我都未搞掂極力子輕重果下,成日鬆得太多
個策略幾好,合併試快期又易搶。
識肥一定一係肥曬佢一係肥乙保平安
考9點既都無得操
呢啲一律建議換薄底鞋
太厚真係難feel啲
我雖然都係差,但起碼如果正常都開始摸到同佢有少少FRIEND
最初驚錯,多做多錯,於是反而唔敢亂用,可避則避
到後來諗諗下死火又係師父車,於是放膽再放多D再放膽FEEL下
慢慢有個「感覺」出嚟
你可以叫師父踩D比你放落去試下,但踩幾多放幾多慢慢你會有個肌肉記憶,大約可以知道平路咁就九成都唔會震好勁,斜路呢就可能要FEEL多少少咁

加油~~
其實甩咗P可唔可以照掛P

等其他司機保持返距離
已持有正式駕駛執照的人士,在駕駛車輛時掛上「P」字牌並不違法,但此舉可能令警方在執法時產生混亂,或令其他道路使用者有所誤會而造成不便。

例如,當正式駕駛執照持有人駕駛掛上「P」字牌的車輛,在快速公路的最右線行駛,警方可能會截停有關車輛作進一步調查(因如果快速公路上設有3條或以上的行車線,掛上「P」字牌的車輛是不可在最右線行駛的)。因此,運輸署並不建議持有正式駕駛執照的人士在車輛上展示「P」字牌。
但如果右線先可以去到我想去嘅目的地呢?
好少人1 take pass㗎。你睇返運桔署個網,合併試合格率得20%左右仲未計有啲人係考咗幾次加油
咁緊係無野
高速先唔好行最右姐
天光道 1take
Weak
著功夫鞋最好踩
今日忠義街棍van丙部 pass咗
終於脫離地獄
極力子真係靠自己拎個感覺 師傅點講都只係紙上談兵 吊熟極力子隨時考試救你一命
當然冇問題啦
肥得越多次越適合,有路面經驗
係呀肥多6次7次夠買部車

仲要架架車個腳感同摩擦點位置都唔同,真係要靠自己試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞