(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區194新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
咁就成個禮拜
24hr gym真係方便好多
逢大時大節同打風 真係顯得呢啲gym嘅好
個個保險都係咁架啦,佢包裝得掂開到單有下線你吹得佢漲? 唔鍾意睇咪唔好留意佢,定佢做咗啲咩得罪你?做好自己算啦

利申我依家就無follow佢嘅
啲stories勁撚多大頭自拍搞唔掂
今晚初一都操嘢
佢條女正常人樣啫
日日係到吹捧
遲吓散咗又del鳩晒佢
普通學生妹,唔知讀緊乜,不過勝在搵唔到工都唔洗騰可以做保險幫條仔跑數
條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
想問點解你哋係gym room行路唔會望人?
望咗會俾人告性騷擾
隨時無埋會籍

重要學埋Arnold cfu 開live, 我幫佢答啦入行做保險狗都要心路歷程?我聽程美段講好過啦,有咩好講?咪就係撈唔掂咪去入行囉,你老尾不如話你由細到大都係做保險呀笨

Day1: 因為入行門檻低,報唔到intern,咪撈保險囉,阿豬阿狗都係叫manager啦
Day2: 因為資質唔夠,爛gpa,讀完law報唔到pcll,一世都冇可能做到律師,又唔想做legal clerk,AO又冇佢份,搵唔到工咪跟你做保險囉

講到自己咁掂,早2星期又開story跪求啲followers幫佢開單,話今年要升branch manager,以後就唔洗自己跑數。

挑,又要扮掂又要扮死狗
我成日覺得啲人搏晒老命曬恩愛好好笑
係咁影佢條女大頭 好撚靚好撚靚
到最後分咗手就靜雞雞del撚晒佢
Day 2 條友都柒既,覺得自己好威?林作都話有做過大律師,自己有得揀,day 2條友有條撚選擇咩,又要做雞又要擺貞節牌坊
真係
佢唔係讀中大nursing咩?無啦啦做保險狗
早兩日睇林作拍片
成條team差唔多得佢自己夠數
大部分都全紅
好心唔好呃鳩啲大學生保險好做
佢地一畢業就逼鳩佢地利用晒自己嘅朋友親戚
折墮啊
Nursing唔係肯讀就ok啦咩?
不嬲都係dse唔高分既人既選擇
客觀啲講 護士辛苦惡做
以佢副計 做健身教練都一定揾到食
加埋佢知名度 中學又名校
做保險都合理 揾快錢
跟Arnold cfu好過啦
去咗揾真誠哥拜年未?
佢有做過健身教練嫁,係mygym做,做唔掂咋嘛,跑唔夠數,個人又要鳩屎,話其他健身教練亂鳩操,話人地啲form錯曬,佢最岩,話人地唔識科學健身,自己最叻最掂。得佢先識教同有效

科學?佢護士學生科乜撚學,話自己睇paper,佢識撚睇咩
你同佢有咩恩怨,講黎聽下大家評評理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞