(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區194新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
拎d posing片/相出黎先有參考價值 頒獎 隨便企
你po呢場好似好耐之前 2018 global classic
而家physique啲標準都唔同晒 個個越嚟越大
同埋香港比賽global 唔好預期有公平賽果 裁判話係就係啦
話說呢場個冠軍就係mike cheng 玩幾場比賽同做咗幾年教練之後去咗做保險
起底見你個個post都追擊佢
而家又借啲意post佢上嚟扮問嘢
有私怨就直接講啦 你做人夠唔夠真誠 有冇格局呀
利申 我都覺得應該第二名贏
新手就係因為唔了解所以先問,我個main point 係覺得佢地一開始覺得唔需要同人交代,但依家好似逐個沖出黎交代,覺得成件事好奇怪,態度好不一
正路新手想知多d係點train 點食?
唔好話藥 creatine都未必知咩黎 何來新手想知叻唔叻槽操唔操到咁
讀完護士學位,冇反過正職冇反過intern唔做保險重有咩工請
波標係咁,冇準則。俾人黑鳩你都唔知咩事
都係個句,新手可以既儘量去玩健力,起碼公平啲冇咁黑。
唔係阿 仲有人做tricep kickback?
嚕嚕嚕
咩問題
嘰嘰嘰
rom基本上係tricep pushdown/skull crushers 3分1

成個動作除左最尾fully extend基本上完全冇feel

做呢個不如做tricep pushdown
會唔會係同Team 眼紅
P牌仔唔真誠 冇格局點搵你開單
好Po 唔Po Po呢場 咩居心
第二有行野 屌打第一
牙米個膊弱撚到
嗰陣比人屌咗黑雞好耐
有冇人岀嚟金鐘M記一陣拜個年
一陣去師父到拜年
Arnold cfu定胡cfu 😂?
有冇人知physical 初幾開🫠
重點咪就係尾段個頂峰收縮 佢同其他動作成個張力分布唔同
就有佢訓練既價值 至於cp值高唔高就按目標啦
當然如果剩係做1-2個tricep既動作我都唔會揀kick back
但我arm day果日係會做
阿勞師傅
有冇人記得physical 初幾開
唔抵得佢做乜都唔掂,做保險扮金融,保險銷售就銷售,財咩務策劃,佢以為自己係ibank wealth management 呀?冇得揀先去做保險銷售,講到自己好高尚咁,搞到247九龍灣啲教練又做埋佢條team既保險佬,教學生操野定係sell保險呀,九龍灣247以前都幾好操,依家就真係不了
真嘅真嘅真嘅
想屌人唔好老老鼠鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞