(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區194新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
以前d人不嬲話佢好人, 大聲同爆粗=/=衰人既, 尋日睇佢直播打波都勁nice係咁分波比人啦
係早前單野搞到佢形象差姐
牙諾見到呢個post可唔可以留返呢個髮型同食少幾飛
對錢唔計較都知咩事啦,真心大方
飲過兩款
有隻係沖劑 甜到仆街
有一隻係奶 勁濃
多麼想好好的做人 但我知道
仁慈和原諒的結局 是更不幸
只有狠了心 待人沒惻隱 比每一個心
黑暗 才能提防被擊沉

出晒水
呢個淫賤樣
基本上係煉奶咁
加啲水無咁濃厚就啱啱好
想問吓練triceps用triceps kickback好定skull crushers好?
Dips
有冇師兄覺得公開用科技好似變左潮流咁
之前好多香港健美kol開Q&A
一問佢地係未用藥 佢地就會覆得好串 又話咩每人都有自己選擇 覆得好隱晦 似是而非 又話唔關follower事 又話用真account 私人dm佢先覆
又話好多即使任何選手都需要刻苦訓練同飲食

依家佢地一開Q&A比人地問佢地有冇上科技
佢地就好似搶着答係

唔係話承認用藥唔好
但佢地都變得太快

有留意開就覺得佢地態度好不一
睇下AIM咩 本身3頭唔係話巨就拎CABLE 做extension就得
唔使搞咁多
係潮流興 個個劈頭都中意問人係咪叻槽
咁用左野唔講大話咪話有
最奇怪係佢地之前收收埋埋又刻意避開唔講
依家就扮到好似無咩所謂咁

又要開Q&A 叫人問健身野 一問natural or not又起起地鋼
有d beginner 好單純想知佢地身型係未achievable
selena 又白又淫
247係咪專請淫娃
好多間啲會籍顧問都係淫娃
而家唔興假自然 興假劑量
得罪講句
唔用藥做唔做到人哋個身形 關新手撚事咩
辭職全職去操返三五七年再諗啦
想請問如果想操到中間咁要操幾耐?洗唔洗用藥?同埋拎physique冠軍既準則係點?唔可以太大舊?

巴打,你一黎就問要點先做到冠軍,叫人點答你
如果你真係想做冠軍既,拎十萬出黎跟教練操一年,新秀賽都可以有得玩下
我見個冠軍好似都冇亞軍同季軍咁大隻咁低體脂,應該新手嚟?
盲拳打死老師傅,點睇靚唔靚?
del咗story?
你可以DM問下個比賽既JUDGE我個人覺得第二仲V過第一,就呢張相而言
你睇下第二個樣喊晒咁,應該諗緊點解會輸
第二名個膊頭同手都好強,第三名都唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞