(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區194新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

BC SHOP藍店
Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興

Dymatize紅到極致 切勿幫襯

新手詢問該有力量水平可參考以下短片:

https://youtu.be/LrDJXIQ_-eg

----------------------------------------------------------
健身po名人堂

永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)

爆po唔開賤種名人堂

1. Serrqa #399844 賤種p牌短J五毛狗 x3 post125 post164 post180

2. 上海粗屌 #41366 post128

3. 猛加奶 #418643 賤種p牌狗 post129

4. 直路狂-轉彎亡 #368874

5. 侶田 #425501

6. 凡有的還要加給他 #167755

7. 冷飯王 #250308

8. 子宮內部使用 #52324

9. 偷著樂 #386678

10. 未被使用的名稱 #223621

11. 馬高司 #379112 x n

12. Milf殺手 #508675
頭香
健身台Pokemon吉祥物
lm
Gym post白卡名人堂

時輪金剛:倒d精落佢地d水度+想比有碼含撚

有碼宮薰:操完腳會即刻扯扯地,所以會帶啲即棄飛機杯去gym, 操完就係廁所打,一路諗住出面啲瑜珈臭閪 + 漏屎汁用單車機啲位坐落去磨

As個賓:送有漬有味底褲

我想瞓覺呀:叫雞出野 環吹完同佢大車黎個內循環 + 扮女人+ 篡改歷史

生活品質 :扮女人 + 喺尖瀨屎

Pixel首席打手HK:ask for a girl's Instagram to literally jerk off +扮女人唔戴bra

神級熊大:偷相狗 + 死雞撐飯蓋
lm

依間野都賣得幾貴,平時凍肉鋪買開都係78,佢賣113
好多野都好貴,可能佢哋拎得少入貨都貴
Arnold師父嘅策略真係屌左,跟住過幾日就話原諒人
應該過多幾日就話年初一,大家和氣,原諒埋粉餅
LM
lm
條友 小醜黎 根本個個睇佢當笑話
佢就以為自己真係咁多fans
https://youtu.be/hkf6M7PQo1g

如果香港有,肯定比港女c9投訴到撤資
牙諾唔好喪開喇
唞吓啦
邊度凍肉舖有得買即食嘅熟雞胸?
最平見過70一包,但係呢隻雞啲質地好似麥樂雞咁
想問下原諒左Leo味
原諒咗啦,mygym已經玩完唔再講
佢話2023年嚟緊淨係追擊熱香餅
屌呀 on99
校長已覆 damage is done
Tungtung玩到校長都知就話唔好再搞人啦,費事人哋冇咗份工
口服轟炸機講到通行都知,成個健身界笑柒佢就話已原諒,唔再玩

真係唔好得罪Arnold cfu
琴日快閃力威個story 無左
呢個故事教訓啲女人,如果受咗一個男人嘅恩惠,最好真係要俾佢屌下
唔係真係會好大鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞