阿布泰創辦人林景楠將轉做控方證人

627 回覆
95 Like 1469 Dislike
真,我都信大家有眼
咁咪即係駁唔到呢點
其實情緒勒索唔係咁用
監係佢自己坐返,又無拉你落水
泰國領事去有乜問題,你睇唔睇到人地塊board啲英文寫乜
呢啲經貿辦係做呢啲野,同賣自己國家product嘅商家合作推廣

你知道日本領事都有去日本秋祭嗎?
咁一定個個日本食品廠都同日本領事有不可告人嘅關係

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0PwhfEHzqLU8sCPPUkKB1ui6F6cz5G6U6hXBBGGkFP6BJHQuQ638cpr74jTXikKiKl&id=724957834263024&mibextid=Nif5oz

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0QvGmXGx6EUPprCyHksWarJ7DHaVFFfPbAT6KfzzgqwAMiz2Fao5wx2uftRGgkPiol&id=206751149370478&mibextid=Nif5oz

你講果啲所謂關係,唔知以為好勁,
知發生咩事就得啖笑

咁佢太太咩政見我又真係控制唔到,
呢點我都存疑
但一個黃一個非黃嘅夫妻之前都有好多啦
屌你老母pin撚返啦帶風向帶到咁仆街
日本總領事都同好多人關係密切,行得好埋

希望日本領事有教所有人點做生意,點游水,點飲sake
學你話齋,日本領事都同好多人行得好埋架

我一隻字都無提阿布泰,我只講林景楠
我個人覺得暫時未有確切證據指出佢喺政見上有轉軚
得你一見有人幫林講說話 = 林嘅親友or擺上神枱
你柒夠未……
比人駁到又轉移視線
以為拋幾幅合照出黎好勁
點知原來個個領事工作都係咁

下次做下基本資料搜集先學人玩抹黑啦
2020年8月12日 — 前香港眾志成員周庭周一(10日)被捕,震驚香港及日本社會,日本內閣官房長官菅義偉周二(11日)就公開表示關注香港的情況。

日本領事教咗周庭未
比人駁到又轉移視線
以為拋幾幅合照出黎好勁

林景楠:屈我啦!屈我啦!我無問題㗎我!
https://lih.kg/3281741
無用誅心,事實係佢面臨政治檢控,同高達十年刑期
睇野要睇埋context同背景

比人駁到又轉移視線
以為拋幾幅合照出黎好勁

真,日本領事接觸開好多人,一定背後有路

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞