阿布泰創辦人林景楠將轉做控方證人

627 回覆
95 Like 1469 Dislike
樓主好柒
人不為計 天豬地滅
樓主條撚樣就真係帶風向喇
偷偷咁改topic 陰鳩林景楠
lm
一直都覺得阿布泰有種特登迎合黃絲、營造同路人感覺比大眾嘅商業味,再加上賣嘅產品係偏貴、食水深,我自己係覺得有種搵黃絲笨feel

其實唔只阿布泰,呢幾年大把商家都係播下榮光貼張文宣但實質賣垃圾,對好多人嚟講利益先係最重要政治立場都係bullshit

所以針著一個人政治立場係無意思的,因為同良心唔大關係
原來樓豬字都未識睇
其實大家唔好再講乜嘢原諒佢,有冇諗過人哋而家根本唔想同黃嘅呢邊有關係
已經玩到假標題,再係咁咦貼一兩段字同條link嚟呃人帶風向

屌你老母
覺得黑啱啲
屌你老母 文盲喺度誤導人
最近先轉咗個大狀(沈仲平)係shirley sham個老豆
係咪轉呔自己諗

https://queenswaychambers.com/alainsham_zh/

1986年受聘任為香港律政署檢察官 (Crown Counsel),長期從事刑事檢控工作。1989年升任高級檢察官,1995年升任為副首席檢察官。2000年至2006年,主管香港有組織犯罪及黑社會犯罪的檢控和決策工作。2007年至2010年,主管反腐及職務犯罪檢控決策工作。2011-2016年任香港特別行政區律政司副刑事檢控專員、首席政府律師 (Principal Government Counsel),主管廉政公署案件、經濟商業犯罪、證監、金管局、海關、稅務相關犯罪、網絡犯罪及洗錢犯罪等的決策和檢控工作。現為香港特別行政區執業大律師。

現為或曾受聘為多間高等教育學院兼職或客座教授,包括中國國家檢察官學院、清華大學研究生院、中國人民大學、上海財經大學、北京外國語大學法學院、中國政法大學、香港大學專業進修學院、中國國家行政學院等。2017年,受聘為中國最高人民檢察院檢察理論研究所教授。
有分別
拖到而家審就係未夠料
呢段時間就係不斷搜集所謂嘅「證據」「證人」
都無陪審團要料做乜
表面功夫都要做到足
你又唔信
外國又唔信中國式交貨
信林景楠會有d 骨氣
連拒搭黨鐵唔食m記都做唔到

但係到笑一個比國安搞嘅人跪低
Cctoy今次可以點兜
是但啦,想喺阿布泰買嘢咪黃,平時唔買嘅咪屌佢篤灰狗囉
飲過東江水同淘過寶都冇資格鬧佢
真正做到核爆都唔割
其實2019年之後多左好多呢啲精神病嘢。所以對於呢啲濕鳩嘢真係唔好咁上心。唔係第一單亦唔會係最後果單。
今時今日有咩包容唔到
佢哋想去阿布泰買嘢就包容到架啦個個都係想要娛樂咋嘛
blocked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞