阿布泰創辦人林景楠將轉做控方證人

627 回覆
95 Like 1469 Dislike
望住呢個like 數
望住呢個想法係黃絲大多數

仲未諗走個啲人我諗你地心中有數
仲有出到去要同呢班「黃絲」割蓆啦

篤埋灰都仲大義凜然屌返講嘅人我真係好撚鍾意香港賤民
班on9 黃屍又再次一廂情願
咁你去爆買啦
一開始唔好講到咁有型呀嘛 唔好水人出黎支持你班仆街啦
不自由咩話?

原來自己篤灰都唔講得
呀唔記得仲有黃絲失敗後遺症追vivtv追本土文化人

你地嘅無恥真係每次都刷新我嘅認知
原來道德高地咁用嘅?令人地坐多啲就係齊上齊落
認罪ok,佢自己既事
但篤灰就係仆街
about Red
佢篤灰就唔撚應該幫襯佢啦 仲有咩好講姐
同情佢⋯⋯
我無強行講你誅心
因為你去估人地咁做嘅意圖真係誅心

正如你一見我幫住林景楠,
就估我係佢相熟同事,
而唔係因為我覺得你咁講唔啱

呢啲其實係savehk藍絲嘅思考模式
即係當年gphone出黎反國教,

藍絲第一時間就係諗,
佢係咪收咗美國錢,
而唔係國民教育有咩野問題,令有啲人反對推行
我睇晒成編野都冇講佢會轉做控方證人,控方搵佢去錄口供都要知道佢講左d乜先可以肯定到佢有冇篤灰.
另外,佢認罪係佢嘅選擇權嚟嘅,受嗰個始終係佢自己..
到時證供真係篤咗就轉風向㗎啦
咁心急做咩
你有冇睇下面段解釋……
我咪解釋咗
因為你一見人地反對你,
你第一時間就係諗 反對者係咪同林景楠有路,
而唔係諗對 反對者不同意你用質疑意圖嘅方式去論證自己嘅論點(=誅心論)
15個鐘連狗個fake news tag去咗邊?
賺黃養藍
你鐘意啦畫出腸都扮唔明我都無辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞