阿布泰創辦人林景楠將轉做控方證人

627 回覆
95 Like 1469 Dislike
扮黃賺錢
出事就轉揭開真面目
乜都未知審乜, 就assume佢係人定鬼
鬥黃都要分清事實,況且受係佢,佢都有老婆仔女
到而家仲有人護航係咪咁撚笨
黄人特別多白卡佬
係郭安發呢條仆街setup 既macro 環境底下, 再鳩困左幾十個人幾年.
出現部分人變節係必然既情況

可以鳩拉人幾年都無野好告, 然後郭安發條文講明篤灰有so
只要當中有人鳩認莫須有, 變成一個罪證既"fact" 例子
再用佢自己既鳩認罪, 去篤其他人, 指證其他人犯同一條罪

想像下有幾十個社會精英無啦啦俾人捉左幾年.
再威迫利誘, 問題只係邊個抵唔住.
最撚仆街既, 始終都係中共郭安發
連登年齡層都係偏低, 阿叔我就覺得可以睇長遠

而且黃店選擇, 一向都係只要肯認黃店就ok

咁就唔受藍店玩
標題誤導?,內文寫可能你就話將,真的confirm先再講啦不如
你個侄快你一步做咗污點証人,篤死你呀,而家返咗屋企飲湯喇
唔洗留係道先變啦,好多移民撚都係想留港撚仆街死證明自己走得好,左踩一腳右邊想你永不翻身,就嚟同支那一樣,我唔好過你都要仆街冚家產。無互相尊重大家決定,想大家好嘅諗法,好撚仆街
因為機不可失,如獲至寶
用下腦都知阿布泰之所以有今日,除左本身成本都合理之外,某程度係靠黄絲支持,如果證供上顯示真係篤灰,呢檔嘢係即刻玩完
國安法如果初選案計都係應該10年下 5年左右
為左照坐減刑而玩爆自己成盤生意
有班人個腦係比較特殊
連登從來老屈唔使負責
咁講班狗都係為份工姐,人係為自己而活,而不是為別人而活,佢都有屋企人要養,打多你幾下,殺多幾個人升官發財你都唔屌得佢

屌你老母,連登依家已經痴線到呢D言論都可以正評多過負評,理解還理解,接受就即係是非不分,已經支那化埋個心,邊個做衰嘢完全無苦衷,有苦衷就可以殺人放火背叛兄弟做得出衰野就預佐比人屌,咩唔屌得呀我屌你老味
有千幾個人話咁都唔屌得
篤灰都係政治潔癖咁其實我去搶劫你,你話唔啱都只係你既政治潔癖
真係好撚煩留低仆街又唔係要移民撚接濟
都唔知佢地咁緊張做乜
黃絲又要哭了
CLS連登仲有咁多人幫佢講好說話
從來都冇咩要佢哋接濟,只好簡單嘅心理唔平衡

你唔死 = 佢洗一大堆金錢時間心血走嘅決定係唔啱,所以佢希望你仆街死
咁你講到點樣都係一樣結果一樣罪成
點解可以比你做污點証人減刑?
搞到我以為佢同一個court
祝福佢坐10年
幫我呃錢呃到26間分店而家肯定洗底諗住上市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞