沙頭角與長洲的距離(重修版)

211 回覆
3 Like 24 Dislike
諗唔通喎
兩個都冇一齊
「罐啤酒有啲苦」
「啊恩知道啊武喺邊到食飯」
男主中咗天仙局
一間出詳解
一間會出劇情詳解
稍安無躁
劇情詳解(其實呢個係天仙局)
故事開頭大家都知啊晴係特登去搵啊武,呢個時候啊晴已經鎖定咗啊武呢個目標。
點解?因為佢冇可能無啦啦遠離派隊人群。
「啊晴鍾意食處男」
啊晴想食處男,而啊恩想搵性奴。
呢個大家可以回想一下佢哋第一次扑,佢哋扑完之後啊恩就搵啊武做SP。
但佢冇呢下咸濕,所以就拒絕咗。
之後啊武同師傅去食飯,而啊恩可以知道佢喺邊到食。
「因為啊晴知道。」
「明明啊晴比啊恩抺黑,但又冇反面。」
啊晴同啊恩喺同一陣線,所以有互相通水。
啊恩嘗試多一次,但都係失敗。
之後啊晴一直都逼緊啊武講分手,但啊武一直唔講分手。
跟住落去就係老蘭事件。
呢件事其實屬於計劃之外,但啊恩直接利用咗呢個機會。
『「諗多咗喇。」佢點火:「普通嘢嚟。」
聞落又真係冇咩怪味,信住你先。」』
「我突然勁眼瞓,上車講完去邊之後就瞓著咗。」
唔係草但會眼瞓,其實係啊恩試緊藥。
再落去就去到接近結局位嘅
「見到啊晴同另一條仔打車輪」
呢個位終於刺激到啊武分手,而啊恩就喺呢個位入。
啊恩喺呢個位都冇直入,反而係試咗一次先。
「唔知點解,淨低嗰半罐浸味好似怪怪地咁。」
「唔知點解,我突然好想錫落去。
應該係話…我直頭想執佢一劑。」
呢個其實係落咗催情劑之類嘅物體,但可惜劑量都係錯。
「喺我搵緊下衫嘅時候,有人用毛巾揞住我把口。」
既然佢已經嚟到呢個靚位,啊恩冇理由錯過。
於是直接用返土炮方法。
另外會知道佢晏晝喺邊
「個袋有粒嘢」
嗰粒正正就係tracking device
哦咁我都錯唔晒,以為呀龍哥都有份玩埋一份
比個讚你

故仔真係設計得有心思,咁都俾你諗到
多謝淫棍大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞