沙頭角與長洲的距離(重修版)

211 回覆
3 Like 24 Dislike
十九.
平時可以擔起十幾KG嘅手臂,而家竟然變到軟癩癩咁。

原因得一個,就係我唔想反抗。

「真係架?」我唔知點解覺得有啲感動。

「梗係啦。」佢蜻蜓點水咁點咗下我個嘴。

「但係…我唔識架喎。」我嘆咗啖氣:「我都冇做過。」

「我有話要你郁咩?」佢奸笑:「你等我一陣。」

我有啲疑惑,但都係聽曬佢話,好乖咁攤喺床上面等佢。

佢喺衣櫃到拎咗盒Condom出嚟掟上床,之後就騎返上我到。

佢彎低腰錫落我到,跟住就將條脷慢慢咁伸入我個口入面。

我有啲錯愕,對眼擘到牛龜咁大,唔知要點做嚟配合佢。

佢收返條脷:「Close your eyes and feel it。」

講完,佢再一次將條脷伸入嚟。

我合埋雙眼,觸覺同味覺即刻敏銳咗好多。

佢個嘴唇好軟熟,仲帶住少女微微嘅甜味,好似棉花糖咁。

我可以感受到佢條脷喺我上顎由內到外咁來回遊走,甜甜地嘅口水滴落我條脷到,好似食緊糖水咁…

我專屬嘅糖水。

唔知點解,我條脷開始不自覺咁追住佢條脷。

由輕輕咁掂,去到黐埋一齊,最後喺我個口裡面纏綿。

佢條脷時出時入,而我就一直跟住佢,好似跳緊華爾滋咁,纏綿嘅脷喺兩個人嘅口到來回遊蕩,口水都隨住條脷喺我哋之間交換。

然後,佢推開咗我。

打車輪打到一半比人推開嘅我燥到仆街,準備爆氣,但係佢就好淡定咁望住我,仲指住我頭頂。

「做咩啊?」我唔明佢指住我頭頂做咩。

「你顎高頭望下先。」佢奸笑。

我顎高頭一望,先發現自己雙手比手銬銬住咗。

我諗住扯爆佢中間個連接位,但無論我點用力,都係一啲用都冇。

呢個手銬個Quality咁好嘅?

「你想做咩啊?」我嚇到面都青埋。

唔通佢係連環殺手?

唔通呢一切都係佢裝嘅彈弓?

唔通我今日就要死喺呢到?

諗到呢到,我忍唔住流咗兩滴馬尿。
二十.
見到我咁,佢就急手急腳咁拎條鎖匙出嚟幫我解咗個手銬佢。

手銬一開,我就即刻扯返對手出嚟。

佢攬住我:「做咩喊啊?」

「你無啦啦銬住我,嚇死人咩!」我用力咁攬住佢。

「哎唷唷,諗住玩下你啫,冇事喇冇事喇。」佢一手摸頭,一手掃背。

「你下次講聲先啊嘛,差啲比你嚇撚死!」我鬧佢。

「對唔住囉。」佢扁嘴,好委屈咁望住我:「做咩咁惡喎。」

諗返轉頭,我頭先好似真係太惡。

我摸咗摸佢個頭,放輕聲講:「對唔住呂,頭先語氣重咗,你唔好嬲嬲我啦。」

佢轉身背住我:「我唔理啊,我唔原諒你啊,除非…」

「除非咩?」我打斷佢。

「你伸對手出嚟啊。」

我知唔對路,猶疑咗一陣,但都係伸咗對手出嚟,因為我都諗唔到第二個方法氹佢。

「伸咗出嚟啦。」我用手指篤咗篤佢。

佢轉身,表情都由委屈變成同強姦犯一樣嘅淫笑。

女人。

「咁你唔好郁喇喎。」佢趴落嚟拎起床頭個手銬:「今次銬唔銬得啊?」

我扤咗扤頭:「好啦。」

但事實係…

我可以嗌唔好咩?

我對手再一次比佢銬住,呢單嘢應該就咁完啦下嘛?

「合埋眼瞓低。」佢命令我。

我冇話語權,所以都冇做無謂嘅掙扎,直接合埋眼瞓低。

我Feel到佢趴低貼住我,過咗冇耐就有啲輕輕咁扣住我條頸。

到底佢又搞緊啲咩?

「你可以開眼喇。」佢貼住我耳仔用氣聲講。

我就好似受咗啲咩刺激咁,成個人抽搐咗一下。

我擘大眼,見到佢騎住我,仲拎住條好似狗帶咁嘅嘢。

佢拎住其中一邊,而另一邊…

我摸咗摸條頸,上面有一圈好似皮帶咁嘅嘢,而喉核上面就有個扣。

冇錯,我條頸上面有個頸圈。

「又搞…」

我未嚟得切問,就比佢扯咗上去。
其實你用粵語用得好純熟,而且好多字用得好好。
而唔係只識得用套語,四字成語帶過,識得自己創造形容詞。
希望一直Keep住咁Fun
二十一.
佢一手鏈住我條頸,我Feel到好強嘅窒息感。

係咪痛苦?唔係,係舒服。

「唔鍾意咩?」佢問我。

我面都紅曬,唔夠膽開口認,淨係扤咗扤頭。

「咁你瞓定定,我哋開始喇喎。」

佢用氣聲喺我耳邊講嘢,講完仲順便Lum咗我耳珠一下。

我冇回應佢,成個人僵曬咁攤喺到郁都唔郁。

佢將衫褲除落嚟,都幫我除褲。

一絲不掛嘅佢將身材完整咁呈現喺我面前,但都係無嘢可以挑剔。

佢嗰對好似A4紙咁白嘅波塞滿咗我嘅視嘢,佢哋完美到令我懷疑係咪有後期加工過。

粉紅色乳頭,可遇不可求。

水滴型波波,難搵過大蘿。

我想伸手去摸,但係就比佢撳咗落嚟。

「有話比你摸咩?」佢伸手拎咗個Condom埋嚟:「乖乖地唔好郁。」

佢將個Condom笠好,然後就擺咗入去。

佢慢慢坐低,我Feel到佢慢慢咁入緊去。

佢坐曬落嚟,而我都隊到最入,隨之而嚟嘅就係佢淫蕩中夾雜清純嘅淫叫聱。

佢趴落嚟用條脷圍住我粒Lin轉,隻手就鏈住我條頸。

我擰轉面,咬實個嘴唇,忍住唔叫出聲。

佢見我咁,就加快咗個蘿上下Chok嘅速度。

我已經忍唔住,喺喉嚨到發出咗一下好沉嘅淫叫聲,但都只係一下。

唔得,我要忍…

「啊~」

佢條脷由Lum變成吮,而我都忍唔住。

「咁渣架你。」佢笑我。

「我邊到渣啫。」我苦笑:「係你勁啫。」

「係咩?咁我就勁比你睇。」

講完,佢就加快動作。

我同佢嘅淫叫聲撈埋一齊,之後就係我係咁求放過。

「喂,唔得喇!」我大嗌。

搞唔掂,忍唔到喇。

但係佢就好似冇聽到我講嘢咁,繼續上下Chok。

「起身啦,射咗喇。」我無奈咁講。

佢摑咗我一巴:「好渣啊你。」

雖然比人打,但係…

好爽。

佢起身將個Condom掹走,然後幫我Lum乾淨。

Lum乾淨都仲未夠,佢仲要對住條筋由底Lum到上頂。

仆街,比佢搞到好想執多佢一劑。
二十二.
我發出低沉嘅淫叫聲,越嚟越想執多劑,但係佢…

停撚曬手。

我猶疑咗一陣先開聲:「可唔可以…唔好停?」

我講得好細聲,話曬呢句嘢喺我把口到講出嚟真係好羞恥。

佢爬上嚟,返嚟我耳邊:「你講咩啊?」

「你聽唔到咩?」

我覺得佢聽到,只不過佢想我再講多次。

「聽唔到啊,講多次啦。」

比我講中咗。

我猶疑咗一陣,之後合埋眼深呼吸咗一陣,就好似打機咁儲怒氣值,不過我儲嘅係勇氣值。

過咗一陣,勇氣值都差唔多儲好。

「唔好停啊!」我大嗌。

「咁你認唔認自己係M底啊?」佢問我。

我唔想開口認,但係都忍唔住,唯有扤頭。

「咁就啱喇。」

聽到呢到,我仲以為佢要再做啲咩,點知佢一嘢跳咗落床。

「你做咩?」我問佢。

「你係M架嘛。」

「所以呢?」我唔知佢想表達咩。

佢踎低,貼住我耳仔:「我要控制你架嘛。」

唔知點解,我聽到有啲興奮。

「知道。」

「行Lu,沖完涼去食早餐!」佢行出睡房:「你做咩唔行啊?」

「你都未幫我解。」我無奈咁Show手上面嘅手銬比佢睇。

「係喎,你唔講我都唔記得。」

頭先仲係女王,而家就變咗大頭蝦。

個反差真係夠曬大,真係…

得意到爆。

佢行過嚟幫我解開個手銬同頸圈,之後就坐喺床邊幫我整返好件衫。

「你唔去沖先?」我問佢。

「我想同你沖。」

咩話?一齊沖涼?

咁樣唔係咁好啩?

「但係我唔識架喎。」

我想婉拒佢,但係佢冇理我,一嘢就拉咗我入沖涼房。

「我唔理,我要你幫我洗頭。」

「嘩,咁霸道就唔太好囉。」我再一次婉拒佢。

講完,我就比佢撳落牆到強吻。

「咁樣得未啊?」佢問我。

唔知比咩反應好嘅我戇鳩鳩咁棟咗喺到,一隻字都講唔出。

過咗陣,佢再講:「冇答即係默認啦。」

咩話?
幾有粵語特色,其他語言學唔嚟。
二十三.
佢除曬衫褲:「除衫啦,唔除衫點沖涼啊?」

佢就咁一絲不掛咁企喺我面前,上上下下都比我睇曬。

「真係咩?」我仲喺到猶疑緊。

「得啦。」

「咁…好啦。」

我慢慢咁除走身上嘅衫褲,兩個人光脫脫咁企喺到。

佢拎個花灑落嚟較好水溫,之後又將佢擺返上個架到。

唔洗好耐,我哋全身都沖濕曬。

明明我識沖涼,但係多咗一個人就反而唔識,直接成碌木咁棟咗喺到。

「你做咩成碌木咁棟喺到?」佢問我。

我閂水:「我…」

我正諗住解釋下就出去等佢,但係佢就將枝沐浴露塞落我到。

「做咩啊?」我問佢。

「你唔沖就幫我沖啦,呢支嘢搽完要等一分鐘先沖水會好啲。」

「吓?」

一直都係自己搽自己,幫人搽真係第一次,而且仲要係女仔。

我喺到猶疑緊要唔要幫佢,但佢又開聲催我。

「快啲啦,就嚟凍死喇。」佢𨂽咗𨂽地:「叫你幫下手都唔得,嬲死你個死人頭。」

Er…咁就試試佢啦。

「幫緊你。」

講完,我就將沐浴露吱落隻手到。

我踎低,由佢腳底開始搽。

佢對腳好細,好得意,皮膚都好嫩滑,差啲就忍唔住嘴落去。

我慢慢咁向上,諗住佢對腳點都會有啲瑕疵啩。

但事實并唔係。

唔好話傷痕啦,就連半條刮痕都冇。

我睇到O曬嘴,停低咗搽沐浴露嘅動作,直到佢開聲催我先繼續。

我對咸片裡面啲濕身誘惑冇咩Feel,但當呢件事發生喺我面前,我竟然比佢吸引住。

佢雪白嘅肌膚濕水之後更加有光澤,睇落去個Texture上升咗好多個層次。

我吞咗啖口水,繼續搽。

經過佢對波嗰陣,我忍唔住揸咗一嘢,好彩佢冇鬧我。

用咗一段時間,我終於搽完。

有樣嘢一定要講嘅就係呢單嘢一啲都唔簡單,因為佢每一個部位都冇得彈,離開每一個部位都需要好大嘅勇氣。
二十四.
「你快啲沖完先啦。」佢行埋一邊:「我仲未沖得水。」

呢個絕對係一件好事,因為我就嚟斷理智線,話唔定會對佢做啲咩奇怪嘅嘢。

我轉身背住佢:「好。」

講完,我就即刻開始用我獨創嘅極速沖涼法。

我左手吱洗頭水,右手吱沐浴露,之後一手洗頭,一手洗下面。

唔記得講,我有返工先會洗曬全身,其餘時間淨係會洗下面,因為我嘅體味唔算係好濃,同埋…

男仔唔係都係咁嘅咩?

彈指之間,我已經沖完涼。

「咁快嘅。」佢有啲驚訝:「有冇洗乾淨架?」

「得架喇。」

我一邊講,一邊將啲牙膏吱落食指到,之後將食指當牙刷咁拎嚟刷牙。

刷完牙,我就九秒九著衫。

「做咩咁快著衫啊?」佢問我。

「我想出去坐下。」我開門行出去。

「你仲要幫我洗頭架喎。」

「你一間沖完身,著咗衫再叫我。」

「哦,好啦。」她有點不滿。

講就咁講,但佢都係閂門沖水。

冇耐之後,水聲停咗,緊接而嚟嘅係佢嘅大嗌。

「我要行去拎衫啊。」

佢冇叫我做啲咩,但我都係好紳士咁擰轉面。

先係開門聲,之後就係佢嘅腳步聲同閂門聲。

過咗陣,佢把聲喺房到傳出嚟。

我轉身望過去,見到佢著住白色嘅緊身T-Shirt同短嘅穿窿牛仔褲,仲揹埋「𠝹波袋」

白色嘅緊身T-Shirt同「𠝹波袋」突顯咗佢完美嘅身材同上圍,T-Shirt仲有啲透透地,充滿幻想空間,而短嘅穿窿牛仔褲就解放咗佢完美無瑕嘅雙腳。

「你覺得咁著得唔得?」佢問我。

呢套衫點止得,直頭係比我睇曬添啦。

「梗係得啦!」我回應。

「真係係?」佢甜笑:「咁等你幫我洗完頭就可以出門口食早餐喇。」

「嚟啦。」我行入沖涼房。

佢都行咗入嚟,我拎住花灑準備開始。

但係我喺呢個時候先發現一樣嘢,就係…

我都唔識幫女仔洗頭!
二十五.
佢拎張凳仔過嚟喺排水窿到坐低,而我就喺隔離較水溫。

「你得未啊?」佢嗌我:「再唔落去就好多人架嘛,今日星期日啊。」

「收到!」我回應。

我將花灑頭對住佢,之後伸手用力捽咗幾嘢。

「咁大力嘅,行刑啊?」佢拍咗拍我隻手:「細力啲,好似按摩咁。」

我就咁喺佢嘅指導下,論論盡盡咁幫佢洗好咗個頭。

「搞掂!」

我行出去,準備著鞋。

「做咩咁快著鞋啊?」佢問我。

「咩啊,仲有咩未做啊?」我反問佢。

「未吹頭啊死人頭!」佢鏈住我耳仔:「係咪想射後不理!?」

「唔係啊!」我拍咗拍佢隻手:「你放手先,我幫你吹。」

佢鬆手:「哼,算你啦!」

講完,佢就將個風筒擺上工作枱,自己就喺工作枱前面坐低。

「吹頭識喇啩?」佢暗串我。

「唔識架。」我坦白。

「一邊順啲頭髮一邊吹。」

「試下囉,有咩事你就出事啦。」

「嗯。」

我開風筒一邊吹,一邊用手順返佢啲頭髮。

過程中有幾次整痛佢,不過就冇發生啲咩致命性嘅事故,雖然我都唔知吹個頭會發生啲咩會死人嘅意外。

我摸咗摸佢啲頭髮:「乾曬啦,你洗唔洗照鏡執執佢?」

因為枱上面冇鏡,所以佢係唔知我吹成點。

「唔洗啦。」佢撥咗撥頭髮:「信得過你,同埋最主要都係比你睇咋嘛,你鍾意咪得囉。」

「我鍾意就得?」我問佢。

我萌生咗邪惡嘅諗法,而家淨係等佢扤頭。

「係啊,做咩?」

我伸出雙手…

摷亂佢個頭。

「我鍾意凌亂美。」我好得戚咁笑。

「你個死人頭!」佢咆哮。

講完,佢就揸實拳頭企起身。

見唔對路,我即刻起腳跑,而佢都冇怠慢,拎起隻腳就追我。

我哋就咁喺呢個得豆潤咁大嘅單位裡面跑嚟跑去,同公園嗰啲天真爛漫嘅𡃁仔一樣。
二十六.
我哋跑到腳都軟曬,最後一齊攤咗落張床到。

「你輸啊!」我擰轉頭望住佢。

「邊有?明明就係你輸!」佢踢我一腳。

「係啦係啦。」

講完,我個肚就「咕」咗聲。

佢望咗望我個肚,又望咗望我,然後…

「噗」一聲咁笑咗出嚟。

「睇嚟。」佢篤咗篤我個肚:「你輸咗喎。」

比佢咁篤一篤,我個肚就開始痛,可能係餓得滯。

「係喇係喇,快啲去食嘢啦,我就嚟餓扁。」我摸咗摸個肚。

佢拎部電話過嚟睇咗睇:「原來咁晏架喇,而家一定好多人。」

「咁要快啲行喇。」我行去門口著鞋:「你都快啲啦。」

我仲喺到綁緊鞋帶,但係佢已經搞掂曬。

「我喺樓下等你。」

講完,佢就出咗門口。

我加快動作,過咗陣都嚟到樓下。

「你想食咩啊?」佢問我。

我沉思咗一陣:「係咪有間魚蛋粉好出名?」

「你講張記?」

「我諗應該係。」

「Follow me啦。」佢伸出右手。

我拖住佢隻手,就咁喺橫街窄巷穿梭,好快就嚟到張記門口。

佢行入去兜咗個圈,出嚟就對住我擰咗擰頭。

情況唔樂觀,間鋪爆到連條毛都攝唔入。

「你係咪好想食啊?」佢問我。

我冇開聲,淨係有啲失望咁扤咗扤頭。

魚蛋粉係我一生中最愛囉唔該。

佢摸咗摸我個頭:「傻仔,可以嗌外賣架嘛。」

「但係外賣都要等好耐喎。」我拉走佢:「食過第二間啦。」

「唔緊要啦,我陪你等。」

呢句簡單嘅嘢不斷咁喺我腦裡面重複,不斷抽插我個淚點。

我好感動,仲忍唔住流咗兩滴馬尿。

我竟然搵到個肯同我食同等魚蛋粉嘅女仔,呢個一定係我千世善因種返嚟嘅善果。

「真…真係?」

「你做咩喊啊?」佢伸隻手過嚟幫我抹眼淚。

「冇啊,啲海風整到隻眼。」

我背住個海,海邊仲要有成棟嘢擋住。

「好啦,咁你想返屋企食定去鋪頭食?」
二十七.
「我嗌咗嘢先?」我問佢:「你想食咩?」

「同你一樣得喇。」佢回應。

落完單,我返到嚟佢身邊。

「我想去你鋪頭睇下,但係放假都要你特登開鋪會唔會唔係咁好?」

「唔會啊,都係推一推啲嘢出嘢咋嘛,還掂我都想比你睇下。」

「咁好啦,一間你帶路喎。」

「我唔帶路,你知喺邊咩?」

我哋望住對方,好似一齊去咗太空咁,靜到連隻蚊拍翼都聽到。

過咗陣,佢噗一聲咗笑咗出嚟:「你係一個傻嘅死人頭。」

「兩個魚蛋粉外賣!」侍應企喺門口嗌。

我拎咗個外賣,之後就行返去佢面前。

我嘟嘴:「我邊到傻啫?」

「唔知啊,總之就傻更更咁,不過我就係鍾意你傻更更咁。」佢微笑。

「我都唔…」

我諗住話我先唔傻,但佢就用手揜住我把口:「講咩啫,我鍾意咪得囉。」

講完,佢就拎開隻手,一嘢錫埋嚟。

唔知點解,我即刻唔想駁佢。

佢好得戚咁笑咗笑,之後就轉身抬頭挺胸、大步大步咁行。

啊…比佢住食住咗。

我跟住佢一直行,嚟到一個喺窄巷嘅鋪位前面。

佢啱啱開咗鐵閘鎖,我就擺低外賣衝過去:「我嚟啦。」

呢啲粗重嘢,梗係等男人嚟啦。

我第一嘢淨係出咗少少力拉,想Show下我嘅臂力,點知道閘冇我想像中咁輕。

我再發力,今次用盡全力,但係道閘都係無郁過。

「你得唔得啊?」佢問我。

「我得,你等多陣!」我拉咗下筋。

我又發力,但道閘都係零郁。

我踎喺地下唞曬大氣,準備再嚟多嘢,但係佢就拎住個遙控同外賣企喺我身邊。

佢撳制,道閘都開始向上升,好快就收曬上去。

「電閘嚟架。」佢撳住個嘴擰轉面。

「你早講啊嘛!」我鬧佢。

「咁你都冇問。」佢拎住外賣行入去:「入嚟啦。」

我爬起身,撥咗撥條褲就行入去。
電閘
二十八.
「啪!」

最入面傳出咗一下啪制聲,頭頂一排排嘅光管就跟住著咗,成間鋪即刻光咗起嚟。

「過嚟啦!」佢喺收銀台到嗌我。

雖然我呢個冇文化嘅人完全唔識欣賞藝術,但係掛喺牆上面嗰幅壁畫同櫃裡面隻碗都幾靚。

我喺佢對面坐低:「呢度啲嘢全部都係你整架?」」

「梗係唔係啦,我邊有咁萬能。」佢苦笑:「有啲係人哋拎過嚟寄賣架。」

「咁嗰隻碗呢?係咪嗰啲陶瓷嚟架?」我問佢。

「嗰個係陶瓷嚟架,我整架!」佢興奮到揈曬手:「你係咪想話好靚啊?」

「上面個花紋成條彩虹咁好靚。」

「梗係啦,我整架嘛。」佢拍咗拍心口:「我專業架嘛。」

我睇過整陶瓷嘅片,好似幾好玩咁。

而家有個識整陶瓷嘅人坐喺我對面,不如…

「咁你可唔可以教我整架?」我擘大雙眼,用期待嘅眼神望住佢。

佢托住下巴,沉思咗一陣:「都可以嘅,不過食埋嘢先啦。」

講完,佢就將兩碗魚蛋粉擺上枱。

我諗住伸手過去拎筷子,但係佢就快過我,仲幫我拆埋包裝。

我接咗對筷子,極速開餐。

雖然我原本食嘢就好快,但今次感覺仲快過平時,可能係因為想快啲去整陶瓷。

我雙手擺喺枱面托住個頭,望住仲喺到食緊嘢嘅佢。

「做咩係咁望住我嘅,想比壓力我食快啲啊?」佢問我。

「唔係啊,靚女咪望住囉。」

「原來你個死人頭係痴漢!」佢磨拳擦掌:「我要打柒你個死人頭!」

我下意識退後,但係佢根本就冇出拳。

「我點會無啦啦打你啊。」佢串我:「同埋望女朋友有咩問題啫,你咁大隻都咁細膽嘅。」

都話架啦,我內心仲係一個小朋友嚟架。
二十九.
可能真係因為我望住佢而比咗好大壓力佢,佢唔洗好耐就食曬啲嘢。

「你係咪真係想整架?」佢包好啲垃圾:「因為我要整嘢架。」

「係啊,垃圾比我啦,你去整嘢先。」

「咁你揼完垃圾過嚟後面搵我啦。」

講完,佢就推開後面道門行咗入去。

我出去揼完垃圾就行咗返去,一開門就見到佢拎住個唔知裝住啲咩嘅鐵桶,行路擺嚟擺去,好似行緊獨木橋咁。

我望望周圍,見到身邊有張凳仔就一嘢坐咗落去。

「你個死人頭坐喺到做咩啊?」佢嗌我:「快啲過嚟幫手啦!」

「拎啲桶過去?」我指住佢後面嗰幾個鐵桶:「呢幾個啊?」

「係啊,快啲啦!」佢放低鐵桶:「再唔幫手信唔信我打柒你個死人頭呀嗱!」

鐵桶隔離係一張枱,一間應該就係喺上面整陶泥。

我咋咋聲跳起身,跑過去拎起兩個鐵桶。

鐵桶唔算係好重,但係考慮到佢係女仔,確實係有啲難度。

「拎去邊啊?」我問佢。

「擺喺我嗰桶隔離得喇。」

「收到你。」

我將兩個鐵桶擺喺佢嗰桶隔離:「仲有冇嘢要搞啊?」

「冇喇,你拎張凳仔過嚟坐低啦。」

我將頭先坐嗰張凳仔拎過去枱隔離:「呢張係咪就係嗰張會轉轉轉嘅枱?」

「係啊,咁你而家睇住我整喇喎。」佢將一舊陶泥擺上枱。

佢噠著拖板個電掣,張枱都開始轉。

我就好似去興趣班嗰啲小朋友咁,坐喺個老師身邊托住下巴咁望住佢整。

過咗一陣,佢已經整咗個杯嘅形狀出嚟,但係我完成唔知佢做咗啲咩。

或者咁講,係睇得明但做唔到,同睇網上啲打機操作精華一樣。

佢將啲陶泥整返做一舊嘢:「你試下整。」

講完,佢就企咗起身。

「吓?」

有冇咁突然啊?

「試下先啦。」佢拍咗拍張凳。

我緊張到手都震曬,坐低整咗陣就停咗手。

「點解會咁嘅?」我問佢。

「我都唔知啊,咩人整咩嘢啩。」佢淫笑。

我會咁問,係因為陶泥比我整咗做「蛋」同「腸」嘅形狀。

「咩啊,我明明咁正常。」我將手指上面嘅陶泥抹落佢鼻頭。

「喂呀!」佢輕力咁打落我手臂。
三十.
「元氣…」
我一邊講,一邊用雙手喺桶裡面整一個波出嚟。
差唔多,係時候揼出去。
「彈!」
喺同一時間,佢一腳踏咗我落地下。
我反應唔切,啱啱整好嘅陶泥波直接打返落自己到。
耷低頭一望,我件衫染咗做泥灰色,摸起嚟黐立立咁。
「喂呀!」我抱怨:「你咁唔講武德架!」
「咩武德啊?」佢恥笑:「我練開癲狗拳架喎。」
我爬起身坐返落張凳仔到:「污糟曬喇。」
「係喎,唔記得拎啲圍裙出嚟添。」
講完,佢就喺唔知邊到拎咗兩條圍裙出嚟。
我反咗反白眼:「你唔早啲講。」
「咁我冇預過今日會整架嘛。」佢扁嘴:「咁你依家著唔著返啊?」
我無奈咁嘆咗啖氣:「你唔早啲講?我依家先著仲有用咩?」
「好似又係,咁你仲整唔整啊?」
「還掂都係要換衫,咁就繼續整啦。」我環顧四周:「但係你有冇衫比我換?」
「你一間整完同我講,我返屋企搵衫比你換。」佢拎條毛巾嚟抹咗抹手:「坐返上嚟先啦。」
講完,佢就伸咗隻手出嚟。
我捉住佢隻手發力諗住企起身,然反…
「嘣!」
我冇比佢拉起身,反而係我將佢拉咗落嚟。
我後腦直接撞落地下,而佢就壓喺我上面,雙手撐喺我頭嘅兩邊,距離近到可以話係連毛孔都睇得一清二楚。
「其實你係特登定係想重演惡作劇之吻?」佢苦笑:「好彩有你墊住,如果唔係一定痛死。」
「Sorry啊,唔係有心架。」我有啲自責咁擰轉面。
我用手托住我下巴,將我塊面轉返去:「唔係啊,幾有Feel喎。」
佢望實我,我可以見到佢瞳孔裡面嘅我。
呢種感覺好特別,我唔知點樣去形容。
我嘅心跳好快、好強烈,個心好似就嚟跳出嚟咁。
三十一.
「話時話你講咩Sorry啫死人頭?」佢成塊面填滿曬問號:「得你撞落地下咋喎,我跌落你到係唔痛架喎,你咁鬼大隻。」

「係咩?」我溫柔咁摸咗摸佢個頭:「但係你撞落嚟架喎。」

「摸頭係殺,但係你有冇諗過你隻手唔乾淨?」佢苦笑。

我即刻縮手:「Oh Shit,唔記得咗。」

佢捉住我隻手,將佢擺返落個頭到:「唔緊要啦,都污糟咗啦。」

「你個死人頭真係傻更更咁。」佢將手指上面嘅陶泥抹落我鼻頭:「呢個罰住你先。」

頭髮整到污糟曬,但至少我哋都好開心。

佢個嘴唇挨埋嚟,我哋鼻頭就嚟掂到嘅時候,我情不自禁咁想錫返去,但係佢就用手鏈住我條頸,將我撳返落地下。

「邊個比你郁?我仲罰緊架。」佢奸笑。

佢用力鏈住我條頸,窒息感隨之而嚟。

唔知點解,我鍾意呢種感覺,甚至忍唔住發出咗沉實嘅淫叫聲。

佢將隻手放返落地下,嘴唇再一次挨埋嚟。

我捉住佢隻手:「再鏈多陣,我鍾意。」

「到你揀咩?」

講完,佢就向我塊面吐口水,而我都配合咁擘大口接住。

佢啲口水好甜,好似啱啱食完糖咁。

我以為佢要錫落嚟,就合埋對眼,點知我淨係Feel到個鼻頭比佢磨緊。

應該淨係磨一、兩下啩?

我Feel到佢個鼻頭不停咁來回擦過我個鼻頭,成件事唔太對路。

我擘大眼,反咗反白眼:「磨咁多次,係咪要磨走啲黑頭?」

「吹咩,我係唔錫喎。」佢伸條脷出嚟整古做怪。

「好串喎你。」

佢聽到我咁講,就得戚到揈曬頭。

我係唔可以比你咁得戚架。

我一手墊住佢後腦,一手攬住佢條腰,然後一嘢將佢反去隔離。

由女上男下,變成男上女下,就係咁簡單。

「你以為你咁就主導返喇咩?」佢冷笑。

講完,佢就再一次鏈住我條頸。

今次仲大力過頭先,感覺佢用盡咗全力,感覺好舒服。

佢鬆手,但係我覺得唔夠。

「再鏈多陣啦。」

「唔得喎。」佢擰轉面:「除非你狗叫兩聲嚟聽下。」
三十二.
我猶疑咗一陣,之後就嚟到佢耳邊好細聲咁吠咗兩下。

佢嘟起嘴,東張西望:「聽唔到喎,有聲咩?」

我要佢鏈我條頸,唔理咁多喇!

我吸一大啖氣:「汪!汪!」

佢摸咗摸我個頭:「乖喇。」

「咁係咪…」

佢將食指擺喺我嘴唇前面,要我收聲,而我都乖乖地咁配合佢。

「我唔鍾意比你騎住。」佢鏈住我條頸,喺我耳邊輕聲講:「落去。」

講完,佢就一嘢將我反去隔離,然後坐喺我上面。

佢一手鏈住我條頸,一手伸入去裡面捉住佢。

兩路夾攻,真係唐三藏都忍唔住,嗌到拆樓咁大聲。

「好…」我想講句嘢,但淨係嘔到一隻字出嚟。

「仲講到嘢喎。」佢奸笑:「我唔接受仲講到嘢。」

講完,佢就揭起我黐曬陶泥嘅衫,趴落嚟用脷喺我粒Lin周圍轉。

呢下我真係連一個字都講唔出,淨係識淫叫。

我成身軟曬,完全郁唔到,但係佢係硬架。

「好硬喎你。」佢用力揸住佢上下Chok:「但係我要再硬啲先得。」

講完,佢就鬆開雙手,轉去挑逗我兩粒Lin。

我繼續軟曬咁攤喺地下,而佢就除低我條褲,爬落去將佢擺入口。

佢條脷喺佢個頭到轉,之後就用脷尖頂住個開口。

我好似女仔比人頂到G點咁,發出同海豚叫聲差唔多高音嘅淫叫聲。

「喂呀,細聲啲啦!」佢用力咬咗一下。

好痛,但好爽,我都嗌得更大聲。

「叫你唔好嘈,你仲喺到嗌!」佢用手彈咗佢一下。

我合埋個嘴,發出好沉嘅淫叫聲。

「咁就差唔多。」佢除褲:「我要坐你!」

等陣先!

「冇套喎BB。」我捉住佢就嚟除落嚟嘅褲。

「唔緊要啦,我有食開藥。」

「但係…」

「唔好但係喇。」佢趴落嚟將嘴唇貼住我耳仔:「你唔想咩?」

講完,佢仲向我耳窿吹咗啖暖氣。
食開藥,即係經常性
三十三.
我即刻打咗個冷震,理智線都瞬間斷裂,由佢除低衫褲,都除低自己嘅衫褲。

地下比我哋頭先整嘅陶泥整到有啲污糟,但我哋一啲都唔在意。

佢較好個位,一嘢坐咗落嚟。

佢應該已經去到最入,有啲空洞嘅感覺。

佢一手捉住我隻手去摸佢對波,一手摑我。

佢好用力咁摑我,每一巴嘅清脆響聲都填滿咗呢到,好似喺山窿裡面咁有迴音。

好痛,但好舒服。

黐滿曬陶泥嘅手令觸感唔同咗,但唔係好似想像中咁噁心。

濕答答、黐立立,反而有更多幻想空間。

佢開始加快動作,我咬實下唇,但都係忍唔住嗌咗出嚟。

過咗冇耐,我Feel到我就嚟忍唔住。

「我要…」

我正諗住開聲同佢講,但佢就突然企咗起身。

佢伸咗伸脷:「唔比喎。」

我有啲失落,但下一秒就變咗驚慌。

有人敲咗敲門:「啊晴你係唔係到啊?」

外面有人,但我哋身上面一塊布都冇。

啊晴將食指擺喺佢嘴唇前面,要我收聲,之後就大聲嗌出去:「我整緊嘢啊,你一間再過嚟啦。」

「我坐喺到等你得唔得?出面好逼。」外面嘅人回應。

「咁你搵個位坐低啦,我搞掂出嚟搵你。」

雖然扑到一半比人打斷好唔Gur,但如果出面條友開門就碌柒。

「咁我哋快啲著衫先啦,唔好要人哋等。」我喺佢耳邊細聲講。

「做咩咁細聲啊?藝術家唔可以有男朋友架咩?」佢拎咗條乾淨嘅毛巾過嚟。

「咁…」

我正諗住問佢想做咩,就比佢用毛巾塞住咗把口,一隻字都講唔到。

「我叫咗佢等一陣,而唔係即刻出去搵佢啊嘛。」

講完,佢就一手捉住佢,一手挑逗我粒Lin,條脷都喺另一粒Lin周圍轉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞