梅根揭凱特王妃私下真面目 「一舉動」讓她幻想破滅

325 回覆
10 Like 831 Dislike
attention seeker
咁性醜聞果條契弟都玩咗好耐先俾人發現嘅

證明佢同人地唔熟,所以啲黑暗面無佢份
pounds of sterling silver

開門係王室 閉門就唔係
呢樣唔係規矩,正確黎講覺得係manner既個人行為

就算公屋出身都可以覺得唔得體

利申會睡衣踢拖落樓下買飯
抱唔係最大問題,問題係穿著破洞牛仔褲、光著腳……
她回憶第一次與威廉和凱特見面是一起吃晚餐,當時梅根穿著破洞牛仔褲、光著腳丫

屌你,如果嚮Hollywood有個導演準備開戲揀緊女主角約佢食晚飯,唔知佢會唔會都係咁着?跟本就係唔尊重人
而家個問題係個鄉下妹覺得皇室應該遷就佢
女權姊妹又要力撐霉根
咁多野講
我成日諗
會唔會好快又會係隧道內發生車禍?!
係咪反宣傳策略黎?
對付on9既人 唔係對住佢狂吊
而係比足夠曝光時間佢地, 等佢地自曝其短
有冇人有睇開Reddit可唔可以講下美國人點睇?
條黑柴講野仲有人信?
點會形象破滅
而家咁睇
如果戴安娜無死都會畀隻梅根搵位數臭
人前人後一樣拘謹都要屌嘅話

不過大機會哈利會娶個正常嘅英國女人
因為牠是黑人呀,唔就佢就係你歧視
football vs soccer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞