梅根揭凱特王妃私下真面目 「一舉動」讓她幻想破滅

325 回覆
10 Like 831 Dislike
在英國王室生活有很多規矩

王室wo.,你估自己嫁左入普通家庭
根本就外國人都有好多種人
你講嚟講去都證實唔到「全部人」都鍾意攬身攬勢

人哋唔鍾意又唔撚得
一定要就霉根
所以我咪話佢唔應該入豪門
同埋你係咪無俾人hug過,同你講果啲攬身攬勢好大分別
哈利冇同佢講嘅咩
佢跟咪係依家個代
英國人唔熟既, 第一次見既多數會握手
如果女方夠Posh, 會攬 + Social kiss

美國人熟/好耐冇見既話多數都係攬身,
見面果下, 另外走果下都會
攬好正常

P.S 美國撚
Netflix專拍左膠嘢你留意返
剩係奧巴鹿兩個黑女已經算門當戶對
係美國立場,而家英國就係附庸國
你要幾世紀前開始計我冇野講
呢兩條友我會覺得係娛樂新聞,唔係為左膠拍
同以前搵啲醜聞藝人上節目幫自己辯護一樣
一半半啦,無非又想講黑人又俾人歧視blah blah blah
Kennedy family
用拍戲咁嘅預算畀佢哋拍紀錄片會唔會多得滯
自己表裡不一 就覺得人表裡如一有問題

開晒口覺得出去係扮野 閂門就除假面具

仲要自爆明知見女皇 明知係皇室 都唔做準備

仲要講到好似佢老公無同佢講過咁

呢條友點解咁癲
啲critics都好撚mean 但spot on

"This is a show that makes you grateful that the streaming platform has the option to watch at 1.25x speed."
你真係好撚煩
我慣咗見面打招呼錫面添
但見到啲肉酸鬼佬3唔識7都會迴避㗎啦

你係咪唔明有啲人係唔鍾意畀人掂
而家霉根就講到係人哋唔接受佢咁
霉根一定幻想緊人哋唔攬佢係因為人哋racist
唔信皇室事前冇搵人教佢禮儀,重要係見英女王
黃尸駁唔到
自己衰,老屈其他人都衰
證明人地唔似你咁表內不一lor on9霉根

原來呢個節目喺揭穿自己有幾on9同沒禮貌

真係皆大歡喜

利申:未睇呢三集

睇完呢個post,忽然又覺得自己有啲雙標:
1.)學生想推翻髮禁,學校話「唔順嘅就轉校」,我會覺得學校鳩;
2.)梅根話英皇室禮儀束縛,啲人話皇室就係咁、入得皇室就要守規矩,我又覺得好合理。
仲要着穿窿牛仔褲+唔着鞋咁樣走去攬人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞