梅根揭凱特王妃私下真面目 「一舉動」讓她幻想破滅

325 回覆
10 Like 831 Dislike
後備
講講下
兩條友都心理有問題, 內心零自信, attention seeking whore
同林作柒頭兩個白卡差唔多
以為唔沖廁所
佢仲要係果d關埋門就尖酸刻薄對人果種少奶奶
之前咪有新聞話過佢嫁入去之前搞婚禮其間,當d皇室人員下人咁洗,成日鬧人完全唔尊重人。搞到威廉王子要去安慰其中一個比梅根鬧到喊既女侍從
咁想屌傳媒就好心咪拎啲假相出黎啦俾人踢爆晒啲相係第個 event, Harry Potter 出席就變左影自己係咩玩法
咁樣督爆港豬既幻想

將英女王1947年devoted to your services 個speech edit 做devoted to imperial family,再加一堆外訪黑人國家ge相。我唔覺得有幾尊重女王
表裏如一都俾佢話
自己着到爛身爛世攬埋黎有冇問過人驚唔驚臭
其實係咪因為根本無咁多野講
夾硬要拍咁多集

佢地留喺皇室嘅時間咁短,邊有咁多野講
完全就係咁
去到第三集已經要靠講英國歷史嚟拖時間
生番
其實哈里應該多啲料爆先啱
梅根應該好快講完
五集播完先做你
你將個標題由梅根角度出發,咁就好合情合理㗎啦
咁就要睇吓嚟緊嗰三集哈利有冇嘢爆
Yes…..
諗起titanic 套戲,
其中一個男主角Caledon好有錢,
為咗入貴族圈子而想娶佢根本唔愛嘅Rose。
佢地只係政治”家族”
出名但係都唔屬於貴族
如果照你講法既話Kardashian Family又係?
好明顯兩個層次,你拎Kardashian Family黎比係咪on9?

Kennedy family 咪就係美國貴族家庭個種level ,真名門望族
名門望族 =/= 貴族
你係咪搞錯左啲乜野?
定係你唔知貴族既定義?
美國係無貴族嫁

兩個家族就真係無話level差得幾遠
只係一個係政界一個係娛樂圈
論家底Kennedy係厚啲既
不過宜家論聲勢同影響力Kardashian唔會低得過Kennedy
以美國黎講佢算係貴族家庭個種level ,本來都無封過貴族,紐西蘭呢類國家都係

夏威夷王國可能有貴族

Kardashian 個名太cheap 就算依家佢個影響力大過Kennedy family
夏威夷果個收左皮啦
變左State加上政府唔認就等於溥儀

Kardashian果班表面係一堆臭雞
底果浸個個都靠個名營商賺到笑
過多一兩代就屈哂機
假假地都可以當美國土生真貴族,話曬有頭銜同血統

就算溥儀要兜踎都係皇帝

過多一兩代Kardashian自然會洗底,唔係底個浸,個個都知佢地賺到笑

班第二代大少少應該會推出黎Kris Jenner

Paris Hilton 都估唔到佢個好朋友可以紅到咁
佢追溯家世唔係貴族
讀Art 同art history 係兩回事
表裏如一
=醜惡真面目

自己要扮高貴
人地喺天生嘅
心裏不平衡啫
天生低人一等咪呢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞