梅根揭凱特王妃私下真面目 「一舉動」讓她幻想破滅

325 回覆
10 Like 831 Dislike
又要入6星級酒店食飯
又要Tshirt熱褲硬闖
之後仲話人地拘謹
再話自己係一個擁抱者
上電視講自己無家教
佢間屋幾大幾間涉呀狗仔根本入唔到去

覺得佢有被害妄想症

覺得自己係Diana
「梅根自己上網Google學習禮節」
件垃圾廢的
Suits 嗰陣已經好乞人憎⋯⋯
話人表裡不一就聽得多,表裡如一都可以俾佢屌
'對表裏如一表示驚訝'
佢係穿窿牛唔係短牛,穿窿褲眼冤過短褲多多聲,係班穿窿褲愛好者不自知
原因可能係:
一、我地絕大多數人其實都唔認同男仔留長頭髮係「標奇立異」,認為企理乾淨就OK。
二、學校尤其是收政府錢嘅公立/津貼學校,我地期望佢會尊重文化差異,唔忿氣教師將自己嘅服裝打扮觀念強加落學生身上。尤其是留長頭髮唔同染髮,連「樸素」呢一條都冇犯戒,因為唔剪頭髮一定最樸素。公立學校係公立服務,唔應該「揀客」。
三、皇室規矩應該點係由皇室決定,唔到出面公眾中意點就點,更加唔到英國以外嘅人置啄。梅根比英國任何一個路人都更冇資格去改變英國皇室規矩,因為佢本來就唔係英國臣民。
好想睇佢去中東會唔會圍頭巾
Hello 弱智
建議讀多啲書
唔好睇咁多連登
Bj開party呢單嘢佢應該唔知
佢應該都無做移民test
Blue blood
家規係咁
所以有錢咪可以娶個貴族女人
下一代就係貴族
有冇多圖
佢以為貴族只係一份工,人前扮野就得,私底下仲可以做自己
但貴族就係生活,無收工時間,24小時都要做好貴族
條傻婆真係當自己演員,你係演貴族英國佬洗撚用咁多錢請你咩
呢d叫(媽寶) 群腳 定軟飯
可唔可以解釋吓點樣獨裁法
你想天真做自己
仲入咩皇室
on9到咁都可以講
條仔唔教條女怪得邊個?
佢係以為皇室d人同佢一樣咁虛偽,諗住私底下可以做返自己,點知入到去先發現原來完全唔係嗰回事,威廉兩公婆都係表裏如一
M: They are H’s family! We are gonna be family! Causual啲有乜問題?係佢哋歧視我!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞