梅根揭凱特王妃私下真面目 「一舉動」讓她幻想破滅

325 回覆
10 Like 831 Dislike
只係不斷咁表現出梅根係一個幾假同幾西嘅女人。人地表裡如一佢都講到好負面咁。
人地仲要唔係普通家庭 係皇室
新抱/孫新抱對住奶奶當自己係外人好正常啫
一開始唔識收斂啲正常家庭都會出事啦
唔好話規則,任何地方國家就算普通人都唔會咁做

除非係哈利講都無講就叫人上黎食飯見面
凱特唔係貴族出身但係佢父母真係由細到大栽培佢同個妹嫁入上流社會,緊係同隻野種梅根唔同
條友一係就自我中心要人就晒佢,一係就低撚能嘅,基本常識都冇
睇完隻力架啲濕鳩野淨係覺得更加respect Kate
咁佢妹嫁咗去邊
有人屌就成功咗啦
得罪講句, 就算係港女, 第一次去男友屋企見家長、食飯, 都識著得好好睇睇咁去
唔係內在都講禮儀就一早屌柒咗你個八婆啦
條力架應該當咗王室好似娛樂圈咁,大家都做show
netflix洗左1.5億美金係佢兩公婆度,點會捨得落左呢套野
除非netflix執笠,否則應該永世都唔會落
唔教又話冇教
教佢又嬲鳩
冇家教仲大大聲講出嚟
如果香港女仔見家長踢拖著短褲去 應該老母食完飯會私下狂屌
一定要同你攬攬㗎咩人地覺得點頭巳經夠啦
Pippa Middleton嫁豪門
金融家James Matthews
黃尸真係鍾意獨裁者
屌,你當係自己人
都着得casual smart少少丫,穿窿
一嚟就擁抱,我係凱特都會打個凸啦

家下好熟咩
你食完飯寒喧完先係咁咦攬下加啦
唔識做人仲要上Amazon
每次見到啲黃尸係咁奶英國王室袋底
就笑到收唔到聲
佢呀媽好似都坐過監,梅根背景好複雜,連一個正常家庭都稱唔上,又唔係紅,哈利娶到佢真係前世
Netflix拍得呢套都係想咁,拍到越有爭議就越有人睇越有迴響
suits果陣明明好正式
梅根事前完全不知如何行屈膝禮

假設佢無講大話,我都覺得哈里on9
不過佢以前都係大細路feel,可能根本由細到大無照顧其他人嘅意識
所以搵個失婚婦人,貪可以照顧番佢轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞