梅根揭凱特王妃私下真面目 「一舉動」讓她幻想破滅

325 回覆
10 Like 831 Dislike
因為佢要扮到自己係Diana咁 突破傳統
好多美撚真係咁戇鳩
普通人第一次見家長都唔會穿著破洞牛仔褲光著腳丫啦,佢仲要係見皇室
佢完全唔覺得自己有問題
佢老豆一直想改革王室
依家諗通左未??
人地表裡如一堅持個傳統就話人拘謹
你諗住做吓show扮吓嘢關埋門就可以un un腳做少奶奶就話自己自由開放
因為佢表裏不一所以咪覺得表裏如一嘅人有問題囉
咁佢本身屋企都係英國中產,追溯家世都係貴族後代
又係名校畢業讀Art自然都會有番咁上下教養
黑鳩雖然都係中產加名校畢業
但由細到大都係加州個種自由左膠風氣長大
佢本身都左膠個派但係冇腦以為皇室係加州咁自由
睇完更加支持佢地

個咩Kent王妃戴黑奴胸針同Megan食飯真係有病,racist royal family
咁美國人之間第一次見興唔興攬?
梅根阿媽坐過監?
眾說紛紜話佢逃稅
啲人仲搵到單case
但係梅媽話無
Google好多news但係無人講到真定假
老豆嗰邊又唔鍾意梅根,幾明顯梅根係喺一個破碎家庭長大,無乜attention畀到佢,大咗就變attention whore

https://www.quora.com/Is-it-true-Meghan-s-mother-Doria-Ragland-has-a-criminal-record/answers/211898062?ch=17&oid=211898062&share=779704ec&target_type=answer
唔興,但有啲情況係
你同你兄弟各自帶條女岀黎
果兩條女第一次見會攬,

另外係,
如果你係Dating App識左條鬼妹
同條女傾咗一陣,
之後約岀黎First Date
一見面果下都會攬
多數攬之前講句
I hope you are a hugger

簡單黎講 白人,黑人,白墨都興攬
Asian 一般黎緊唔太跟西方禮儀
唔興攬, 除非係群開鬼仔鬼妹
就算大家都講英文
Asian 同鬼之間D文化都好唔同
我見Asian (Filipino, Korean, Chinese)
就跟香港人果套Style
見鬼就另外一種Style

所以你見大多數Asian都係埋堆
Asian 女人就一DD
但她沒意識到,這對很多英國人來說是很冒犯的行為

真係好肉酸
典型大美國佬
以為自己係世界中心, 對其他文化一無所知, 而且為此感到光榮
霉根如獲至寶
戲子
的確佢老公好大責任
冇溝通過
可以話佢老公自己都好離地, 好 on9, 冇諗過需要兩邊溝通
好明顯係要個 mother figure 幫自己打點一切
唔好講王室
見男朋友屋企人, 就算唔係父母, 都唔會穿著破洞牛仔褲、光著腳丫
因為佢唔知自己低賤, 甚至覺得自己係 role model
以為佢話見到 Kate 講粗口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞