梅根揭凱特王妃私下真面目 「一舉動」讓她幻想破滅

325 回覆
10 Like 831 Dislike
表裡如一通常係讚人 條八婆講成壞處
到啲人睇完Netflix套野再用入面內容屌鳩佢地時
佢地兩隻野又會出嚟賣慘話Netflix 斷章取義做鳩佢地
只要有人睇 有noise ,就算啲人一邊屌老母,一邊睇,Netflix 就賺咗架啦。
佢老公都智障 教到佢啲咩嘢
每次見到啲藍屍係咁奶啊雜維妮袋底,又唔敢死番上去大陸住,我就笑到收唔到聲😂😂😂
嘩𨳒!隔夜飯都嘔晒出嚟🤮
阿689啦真係始終如一,屋企果件都已經重口味,出都嚟都係要搵件重口味
哈利都低低哋
除非佢一出世就好憎皇室
皇室有無限制佢自由?
罰佢企 罰佢抄手冊 有無見佢家長 留佢堂?
連英文都溝唔埋喇
你以為姐 同你好熟咩擁抱
唔會啦幾多人想睇佢地碌柒/撐力架總會有人睇
好過佢拎去拍d濕鳩爛片,呢個起碼好笑
佢老母俾佢呀嫲整死,佢內心有仇恨都可以理解
對佢改觀
霉根:我很愛擁抱,一直是個擁抱者,任何男人都可以抱我
然後公開屌人 我想俾個hug咋佢地咁冇禮貌唔接受 歧視呀
佢自己攞嚟架喎
英國皇室首重禮儀 人地prime之一
bj淨係開party私生活唔檢點都比人周到落台
人地代表緊一個國家幾千萬人對眼望撚住
辛苦咪唔好嫁
你估皇室成員又好想咁?
一邊攞盡皇室權利一邊又想break 人地個rules
咁如果有個華人嫁入去係咪可以做自己同女皇講中文
你係咪一定要入皇室先有基本喺現實社會生存嘅入場券?
因為唔係所有野非黑即白 只得一種立場

正如主流社會支持LGBT 因為佢地立場係love is love
但唔代表可以套落所有野到 例如亂倫咁
美國本身就係洋文支那
真心想問點解亂倫唔得?
明明佢地支持墮胎權
英國英文同美國英文係兩種語言黎
係咪on9
王室就係有好多禮節要跟㗎啦
以為嫁到入去好食好住 得閑出去揮下手咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞