梅根揭凱特王妃私下真面目 「一舉動」讓她幻想破滅

325 回覆
10 Like 831 Dislike
但好多人睇
我諗啲高層就係想大家屌
所以歐洲人咁憎美國人唔係無原因
那種正式是表裡如一的

原來佢覺得教養係會人前人後一個樣
好明顯係哈利大個左最後知道自己永遠都無可能坐正
玩爛個皇室攬炒
典型港女格
我反而理解到梅根覺得辛苦果個位

只能講佢唔適合嫁入超級豪門

佢用緊普通家庭果套去睇皇室,如果佢只係嫁入啲無咁高level嘅有錢佬家庭,佢果套可能仲work
睇百事個套好過啦
呢套完全係浪費時間data同電
王室低級成員
咁其他人的確係由頭假到落尾

佢就唔係假,只係關起門就以為好似普通人家庭咁
奇怪嘅係哈里喺成件事入面好似隱形唔存在
無俾過心理準備佢咁
暴發戶咪啱佢
都睇下梅根出身先得㗎
侵個女伊凡卡都不知幾識大禮
咁佢見男友阿哥姐
同見家長差好遠
入咗門就會變,不過二家嫂唔想
Who fucking care?
我其實明佢講乜
即係你同你朋友私下睇波,
本身你expect大家乜都講爆晒粗,
但對方對住你好似返工對上司咁有距離感

只能講佢嫁之前無諗清楚架咩
想搵無距離感嘅家庭,嫁番平民啦
bill gate果類都得
總之唔係啲傳統豪門,商人咪啱佢,你愈social愈casual愈好
係囉,不過唔會比霉根睇到姐,邊有咁熟喎
拘謹我覺得無分國籍等級地位
點解offer a hug就一定要接受唔接受就係人哋錯
根本唔關豪唔豪門事,霉根覺得her way is the only way,去到邊都係一樣

喺香港我都聽過啲有錢少少嘅家庭係會教見人/ 出街一定要著鞋,露趾/ 著拖鞋係勁唔禮貌
美國人都唔興攬身攬勢啦
而家係法國咩
美國貴族
美國邊度黎既貴族
美國當初就係殖民地
原本啲老細或者係歐洲貴族出身
但係溯源都唔會計美國貴族
而且係美國獨立之後都走哂

宜家果啲所謂既新貴族只不過係有錢佬
佢個腦同性格有問題,最大問題係哈利

點會比個老婆講YouTube 學禮儀,比全世界知自己係on9 ,仲要無同老婆準備過

呢個世界大把女人跨階層嫁,有幾個超模都係咁,係得佢一個咁

西班牙王后記者出身,人地個屋企人死咗係葬禮都照行禮
唔適合之餘仲要屌返人轉頭好撚野
香港人都差唔多
仲成日幻想鬼佬淨係識鋸扒食炸野,乜都無所謂
當時應該未結婚啦
第一次見
我覺得正常,任何人都需要時間warm up
但Harry 都話what Meghan wants, Meghan gets,所以更大機會係人哋講好哂規矩,佢覺得自己above 所有人,佢想點就點
可能佢睇NBA覺得King James好nice
就以為到到都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞