新手免費奧修禪卡占卜

261 回覆
2 Like 15 Dislike
四海一家
你要接受到可能你自己有不同的面向,可能坐前有做得好,有做得唔好,同時間你又會有不同身發,最重要你要接受到自己有不同面向同以前的自己,了解多d自己,咁事業就會好d,如果唔係轉行可能幫助不大
事業
罪惡感
如果想事業發展得好d,就唔好咁易比人情緒勒索,要設立適當嘅界線,唔係咩都要幫,就算果個人同你幾熟都好,每個人都要負返自已責任,對就係對,錯就係錯

感情
勇氣
可能環境會限制左你感情發展,你果到男多女小?
但只要你有勇氣,覺得自已做到,都可以發展到感情,但要注意因為外在or環境限制,選擇可能小d又冇咁高質,所以你要了解返成個空間,有咩選擇,有咩可能性,去做出做好的決定,唔好覺得一定都可以揾到個咁好,我都一定要係咁好的,我先肯拍拖,如果係咁諗,可能就難d了
2023年愛情運係點?
新的筒見
e張卡同你講,你現在諗野,比一個舊有架mode 困住左,對你好,你應該用一個全新 modee去諗野,就好似你以前係爬行,你現在就要雙腳企起身行,咁你睇架野就完全唔同曬。你應該諗,點解一定係要同返e個人?真係咁好?點解一定要同人一對?自已一個唔好咩?
可以試下睇多d書,改變思維,改變思考習慣人生態度,咁你諗野同睇野可能就會廣闊好多,唔會只係 聚焦係一個以前的人
🥲🥲好中
希望幫到你
整合
如果想容易d拍拖,你思想同行動就唔好咁 極端,唔好太主觀,唔好太急,要保持平衡,例如,唔好見人地同你講下野,就覺得人地鐘意你,唔好見到鐘意架人,就瘋狂進攻
想問一吓嚟緊事業報工途中
天真

如果你想同他發展更進一步你應該聽他講野果時要細心d聽,要盡量代入他果到理解他,要抽走偏見,可能有時他講d野,你會覺得,邊有可能呀,咁白痴的,但你盡量代入,就可以有機會理解到
祝你順利
樓豬好似skip左我麻煩樓主
罪惡感
如你想知道他真正架心意,你要小心唔好做左d 情緒勒索嘅行為 or 令到他有 罪惡感,然後就話對你有 feel 鐘意你,實際上只係覺得欠左你,只有 撇除咗呢啲行為,你先會有真正架答案
完全不發覺

事業
信任
你現在可能就係成日諗太多,但又不夠膽作出行動or轉變,你要大膽d,快d行動,你已經諗得夠多了

愛情
開花
如果想感情方面好d,可能你就唔好咁主動,咁剛強,理性,可以試下被動小小,感性d,表達多d女性架一百,就會好轉
你好,遲左miss 左

懶惰
你其實知道你地之間係有d漬左好耐架問題,只係你視而不見,覺得唔洗理住,但你小心有一日爆起上泥會一發不可收拾,如果你想同他未來好d,最好快d開始解決下d問題,因為積咗咁耐,都要d時間先解決得到,唔係話咁易
ohso 禪卡主要都係 suggest 你做咩行動咁,問唔到e樣你點學塔羅?我都想學
想知感情方面會點發展,thank you
我有一個難關 過唔過到
控制
你缺乏咗守架能量,姐你好可能諗諗下,或者比前男友 chur多幾下,就好可能會復合返,但你應該諗返你落決定果下點解要咁做,同復合返個問題係咪會解決到,如果唔係,你應該要注意下,要守住自已個決定
興祝

如果你想同依家呢個結婚,你就唔可以太比外在外在環境一貫嘅價值影響咗你嘅決定同你心情,就好似當落雨d小朋友就唔會出街玩,但其實諗落,點解唔得?落雨出去玩都幾爽,涼涼地。所以,只要你想做,就小理外在環境,就得,最重要你要扭轉到自己個心係點諗。

想問下2023年愛情運
制約
你現在的狀態係你覺得好熟悉好舒服,但你唔係做真正白已,所以你一係追求做真正自已做想做架野,但一定會經歷一d困難,一係就維持熟悉現狀,但你只會維持狀態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞