新手免費奧修禪卡占卜

261 回覆
2 Like 15 Dislike
多謝你
意識

你架事業運,同外面環境冇咩關係,係取決於你架心,例如,你成日覺得現在e份工有好多野唔好,唔係好工,之後你轉令一份,你都可能會有同樣問題,因為其實唔關份工係唔係好事,係因為你本身就係容易有投訴,小小事就會覺得感覺好差,意思大約係咁,你可能應該要睇野正面d,因為凡事都有兩面,發掘每一件事物美好嘅一面,咁你可能會開心d
開花
可能你就應該唔好主動去揾他,轉返做被動角色,他揾你先應下他,咁對你會好d
好慘會唔會主動揾個老女人,問點解要咁對你?諗返起之前有個老師比肥校長 欺負到要 jump 果單野。你點都要做d野解決左件事,一係係老女人身上落手,同下有冇得和解,一係揾外人平機會or其他果d搞一搞
係咪漏咗我
頂住
幫你問多左一條,要點做,先可以同老女人有返d正常架關係

張卡係話你,咩都唔好做,可能你唔好理件事,就咁放係到,關係可能就會自動正常返
想問下明年工作運同愛情運 thx
感謝巴打
前世
如果你就算冇左現在份工,對生活都不會話有好多影響的話,其實可以裸辭,可能你遲下望返轉頭,就會發現裸辭係你有更開心生活的轉列點,但如果對生活有好大影響,就要諗清楚要唔要裸辭了
幫緊你幫緊你~

問題一,想 interview 成功,有咩要注意。
治療
可能你好 緊張,想準備好多野,係外在做好多野令自已interview 成功,但其實你應該要做的是,要準準好自已個心,例如令自已放鬆,肯定自已,令自已有信信,然後當你入面有良好狀態之後,你interview 果時就會散發到光輝,咁就會成功。

問題二,要點先勝任到e份工作。
正在經驗
張卡冇講到你勝唔勝任到,但他講左你應該去勝e份工,因為冇論成功同不成功,你都可以係e份工有得著
壓抑
想問下你係咪有好多問題係你身上發生有d壓力咁?
政治手腕
如果你想有拖拍,可能就要接受每一個人都係某程度上 帶住唔同面具做人,什至你自已都係,唔好因為覺得人地有兩個樣,就唔想同人地 繼續交流,你要試下理解點解大部份人都係帶住面具做人,因為每個人都想 掩飾自己醜陋嘅一面,比最好一面比人睇到
寧靜
如果你想同前度復合,可能你要 多d流意你前度同他身邊的事,或者更用心的聽他講野,唔好只係不停講自已野或者他未講完你就加把口,要比d時間令事情發生,流意多d細節
和諧
你冇女朋友可能係因為你理性上想要架野同感性上有衝突,例如感性上想要後生學生妹,但你理性上自已自已揾個有錢呀e先係對自已最好,你要 拎到平衡,知道自已要咩,就會揾到女朋友
精疲力竭
你要注意,係學業上,唔好為左面子or其他原因,選左一條難架道路去行,但其實有更架容易架路,只係你不願意去行,要接受有事有d野,唔得就係唔得
張卡就係話你有好多野發生係你生上面,壓到你根本冇空間,冇位走,難有好成積,可能你要有心理準備要面對今次成積普普通通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞