新手免費奧修禪卡占卜

261 回覆
2 Like 15 Dislike
重担

如果你想快d運到工同發展得好d,唔好覺得做果份工好cheap,冇論係人地定自已,因為每個人都有他的位置,只要果個位,發揮到才能,同比心機做,冇論你做咩位都會有人覺得你係重要的。
想知黎緊事業係點

已經決定左月尾遞信 3月去個旅行番黎再搵工

thx
單獨
如果你想復合,睇怕e個問題冇人幫到你,你要靠你自已智慧去揾到方法,因為其實個答案已經係你個腦入面
多謝你
我會嘗試
想問我呢份工長遠係度發展會係點
絲打

想問下同舊男友有無機會復合?謝謝
豐富
你現在可能有d太被動同感性,如果你可以主動d,同理性d,感情方面就會順利
請問同而家date緊對象有冇可能?
Thanksss
改變
如果你可以過到e一關,你又有一種好似被 困住的感覺,你思維同埋行動上可以試下脫離原本嘅軌跡,咁就可以幫你渡過難關
你想同她感情好d,定其他?
想知會唔會interview 成功
執著於過去
如果你想愛情運好d,咁你就唔好比以前架回憶困住,什至係你自已唔放手,可能果d回憶開心咁,唔開心,一但你捨棄咗啲回憶,可能你好驚果種咩都冇曬,空架感覺,但唯有忍受e種感覺,之後你先可以揾到新架愛情
慢下來
可能你現在好多野都冇咩點諗,想做就做,成日都同 想同h拉近距離,但可能咁會太單純,可能h會覺得呢個距離係唔舒服,如果想同h感情好d,你可以行返開小小,做行動果時慢小小,諗清楚先做,咁可能會好d
新的洞見
e張card提醒你除咗淨係諗點樣同c發展落去,可能你就要更加係諗點樣先係對自己最好最開心,一定要c,見他人唔得?自已一個唔得,要試下轉下另一個睇嘢嘅方式
姐係唔應同佢發展落去?
又唔係,主要係想你 諗嘢嗰時唔好淨係轉死一個位,要諗闊啲,可能你就會有新想法,冇論對你定對c
應唔應該勇敢分手?
男朋友愛我,但佢太多缺點,大家成日同一問題上鬧交,我覺得大家唔適合對方。我都想同佢簡單走落去,我都怕搵唔到另一個對我更好,但我唔想將來後悔或騎牛搵馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞