新手免費奧修禪卡占卜

261 回覆
2 Like 15 Dislike
我問多左條,如果同男友之前有問題,男友傾完都唔肯改,發問者可以點做?

抽到:信任
其實你會唔會已經諗左好耐,想有一D行動?只係因為怕出現唔好的後果,而成日只係得個諗字?e張牌就建議你諗清楚就可以行動了,咁樣可能會對你比較好
你個人覺得奧修禪卡易唔易學?

自學應該難d,因為佢送嗰本書仔好難明,最好上網睇d video course 學,易明d
今晚幫你抽牌~
多謝你
對唔住,可能miss 左返到屋企馬上幫你搞一搞
接受性
比唔到 yes 同 no答案你
e張卡話你成日你心入面諗,覺得咁就可以解答到心入面e個問題,但咁係冇用的,你一日不靠外在的行為的話,e個問題永遠不會有答案。可你要作出一d行動先得。
簡單講姐係行動,例如你自己出聲問,或者主動試探下,咁示愛都係的 總之就係唔可以淨係停留喺心入面自己喺度諗
意識
想轉工一定係有d野唔滿意先想轉,但你唔滿意果點,唔係因為外在,而係因為你點諗,你來在係點睇件事,所以就算你轉工,唔滿意果d都有可能會重新出現。所以重點唔係轉唔轉工,可轉可不轉
全然
如果你想同b一齊,就算你覺得你自已個位置幾被動都好,你都要盡你架能力,去做你能夠做到架野,就有機會一齊到
呢世都唔會有
呢世都唔會有
內在的聲音
如果你想有令一半,你應該要認真聽下自己個心點講,唔好自係靠用眼睇,同聽週圍d三姑六婆講~順從自己個心去做
心智圓熟
如果想事業上有好d架發展,你可能個心要更加強大,唔好因為外面環境轉變左,or比人挑戰自已,你內心就跟著作出變化甚至淆底。睇下佛教入門書做下 冥想,可能有幫助
多謝你
其實我自己都唔知。想追返個EX,但又無從下手咁
不過可能學你話齋,只係將心入面個句講比佢聽就夠
我真係好易俾人chok幾下就懷疑自己錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞