新手免費奧修禪卡占卜

261 回覆
2 Like 15 Dislike
想問下事業發展
同前度會唔會復合
我幾時有女朋友
唔明,兩者點樣有關連到?
求解答, 謝謝
例如:你同你朋友夾份開餐廳,但他遲到早退,又唔認真做嘢,但係因為你哋係朋友,你一話他,他就話:我以前對你咁好,細個你比人打邊個幫你點點點,情緒勒索你,之後你就冇聲出,所以就算佢係好影響到公司運作你都幫佢又唔話他令他改善,咁你事業同間公司 最後一定會畀佢拖死,其中一個例子係咁
問學業
懶惰
要小心d,你地之間有d問題你可能已經知道,已經係到好耐,但你不覺得果d係咁係大問題,一路都放左係到,但當一爆發起上黎,就會好嚴重。最後現在開始慢慢解決。
慢下來
如果你想搞清楚你同s的感情
下星期二有份job interview
會否成功?

如果成功獲得聘用,我能否勝任這份工作?
慢下來
如果你想搞清楚你同s的感情狀態,小心唔好一下就單刀直入問他,他可能會因為你咁突發,而比左一個可能你都唔知岩唔岩的答案你,你最好慢慢來,企返遠小小,深思熟慮,可能會睇得比較清楚
一直間中都會諗起M 小姐,想問佢仲有冇記得我呢個人,仲有冇我同佢一齊既回憶。 thanks 樓主
年輕人,唔好做神棍啦
有冇可能同好感對象修成正果?
了解
如果想有好的發展,千期唔好太衝動行動,有行動之前要認真思考下個行動係米真係對你有利,但只要考慮清楚,就可以行動了,咁樣感情發展就會向好的方向
政治手腕
你單身會唔會係因為有時覺得同異性相處果時,覺得他們成日都驚表裡不一,好似成日帶左面具咁?但其實每個人每日都係帶住面具去生活,每個人都想 掩飾自己壞處,係人前表現得最好,你只要接受同明白依樣野,就應該有得拍拖/結婚
壓力
可能你有時太忙,會忽略咗你以為好穩固架一d野,如,你同你男友的感情,suggest 你就算幾忙,都要關心下你男友,咁你地未來就會好
嗯。。。 其實我唔會去問佢,,只係想透過牌去暸解個情況。 因為我知道問佢都唔會得到答案
下年會唔會轉工?人工加幅高唔高?
唉 其實係

同佢傾完佢都唔改,我都好無力。

我都好擔心有一日會爆
咁我明啦, 謝謝你嘅解答#sorry#c
本來唔覺自己因為呢個原因而唔拍拖,但我的確需要多啲時間睇清楚對方

唔想再太快投入而受傷
希望你揾到一個合適的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞