新手免費奧修禪卡占卜

261 回覆
2 Like 15 Dislike
不如講多小小 detail?然後問多一題?
不如轉下個問題?通常奧修禪卡比較難答到yes no question,通常係用來答有咩要注意,可以點做等等,張個主導權放返係自已身上的問題
很詳細,多謝樓豬!

回饋一下:
問題一,超準確
我想準備好多嘢但又無乜時間,準備得唔好,因此勁緊張又瞓得唔好。
準備咗嘅嘢最後只有少許幫助,大部分都係靠臨場發揮,放鬆一下充分休息表現應該會好好多。幸好能夠順利完成。

問題二,未有消息,希望有好offer。
原來已經in完唔好意思,遲左
唔好咁講
而且第二條問題都好有參考價值
多謝
想知事業發展
前景
耐心
如果你係想追果個女仔,你要好有耐心,唔好心急,但中間你都有好多野可以做,就好似種樣一樣,每日淋水關心下,所以送禮物可以,但諗住表白,你就要睇下時間到未,千期唔好心急
你本揾到你個副業未?
工作
和諧
工作上你要主意返可能你理性上想要架野同你感情上想要的,有不同,你最好令到個平衡,如果唔係你會唔開心

愛情
強烈
係愛情上面你會唔會係一個好 chur 架人?感覺就好似會對住同一個位不停用力鑽落去咁,但咁會令對人地會有壓力,建議可以 chill 反小小,放鬆啲,咁你愛情方面會好d
正在經驗
答不到你有冇書讀,但有講下你對於冇書讀好似有d抗拒,但如果冇,其實可以試下做其他野,令下經驗,好多野未試過不知,話唔定去做下野一年,之前先讀書會有更好結果,千祈唔好就覺得,冇書讀唔好,有書讀先好
源頭
如果你想專心考試,你應該問返自已有咩影響到你專心不到,真係只係得工作?定係仲有其他野?因為睇上一張卡,應該不只一樣野係到影響你,如果你真係解決到阻住你温書考試的問題,應該成績就會有改善
新婚後未來生活
搵到呀
意思係咪如果我對鐘意嘅人主動d就有機會成功? 唔該樓主
想問下事業同愛情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞