新手免費奧修禪卡占卜

261 回覆
2 Like 15 Dislike
可以咁講,諗清楚之後就出手or有d行動
整合
e張卡話如果想有一個願意明你架好朋友,你就要令到個平衡,諗野同做事唔好則埋一邊。唔可以太心急想遇到,但當遇到,一開始都唔好太快拉近距離,要用返一個合適的速度拉近,當未遇到,可以試下唔好當係一個不幸架事,你可以諗總有一日會有,現在就享受下孤獨嘅樂趣先,重點就係保持你個心要平衡
希望你可以揾到你架平衡
🙏🙏
我都學緊塔羅牌,可以幫我占卜下睇下你張牌覺得我準唔準
咁你應該直接試探下他有冇男朋友啦,好個問占卜,如果真係有,可能就真係未係時候,你最好用朋友身份送禮物,例如一大班 fd一齊送,唔好搞到d氣氛咁怪,你 keep 住每日淋水,話唔定分左手就係你

唔洗特別做d咩改變d咩,你現在有架野,已經夠你去發展好你架副業,加油
sor 真係 skip 左唔小心
你現在同f咩關係,你又想同她去到咩關係?
封閉
e張卡顯示你可能係工作上你好小會表達到真實情感,尤其是負面情咁,因為咁樣對你來說係一樣會比人利用 or有唔好感覺架弱點,但負面情緒績得太多會影響工作表演,所以你得閒就要發泄下d負面情緒,咁你續約應該就冇咩問題

謝謝
1.留喺舊公司要注意啲咩
改變
如果留喺舊公司,你做嘢嘅方法同埋思維嘅方法就要作出轉變,如果唔係你會覺得好似唔係咁順咁

2.轉公要注意d咩
單獨
你轉工的話,你可能會問對一d冇人幫到你架問題,但你只要係用你架智慧,就應該可以順利解決到,唔洗咁膽心

就咁睇落冇話邊樣好d
我男,想知幾時脫單
想問下同前任仲有冇機會復合?
唔該晒樓主
心智圓熟
如果你想同她有更好的發展,咁可能你個人要變得冇咁易比外在環境影響,同成熟d,冇論出面點變,你都要保持到自已,唔好咁易就驚同覺得失去希望
恭喜新婚快樂~

整合
代表你如果想婚後生活都係快樂,咁你就要令到個中間點,唔可以諗自已要快樂,但冇諗老婆,做野諗野都唔好太急同主觀
開花
如果你係女仔,如果想時業好d,應該要表現得唔好太剛強,太主動,有時陰柔小小同有小小被動,可能會有更加多人會幫你,令你事業會好d

妥協
如果你想揾到男友or發展戀情,咁可能你要放棄一d野,可能你覺得果樣原則,果樣條件,or其他野,係對你重要的,但你為左對方可能就要放棄其中一d,冇得你贏曬,咩都係你令曬好處,咁先可以達到 winwin
多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞