新手免費奧修禪卡占卜

261 回覆
2 Like 15 Dislike
叛逆者
你現在冇女友,可能係因為你想揾的女友or追架女友,係係社會到係一d禁忌 或者由細到大都被灌輸唔可以咁追女友,咁係有問題,但你要自已諗清楚,咁做係咪有問題,如果其實係冇問題,就應該去馬!
時機成熟
如想關係好d, timing 係好重要,唔好喺時機未成熟嗰時,夾硬去同她做一啲,你想對她做架野,可能你以為,差小小姐~應該都得哋,但咁只會令你有唔好架結果
了解
可能你現在做野 唔係咁深思熟慮,成日做左先算,如果你能多多小小諗清楚先做,會對你同他有正面影響
幾時會發達
全然
如果你想j對你有好架睇法同感覺,你要盡你自已架努力去達成e個目標,唔好以為人地點睇你,你都控制唔到,其實唔係,最小你要盡力做好自已果 part,加油!
罪惡感
只要你唔好比 罪惡感或者情緒勒索影響到你架想法,你事業應該可以發展得不錯,可以睇多d有關 情緒勒索架書
想問愛情上面有咩訊息(單身
愛情夢
如果你想發達,就應該分清楚ff同現實,一夜發達架方式唔會係你身上出現,你都係一步一步慢慢來,成日ff 或者不切實際嘅幻想只會阻礙到你發達
我假設你問題係點樣先會有女/男朋友
冒險
可能你而家成日就係諗得太多,遲遲都不出手,或者諗諗下都唔想出手,你應該改左依樣習慣去,唔好諗咁耐拿!主動d啦
世界杯英格蘭第幾名
了解
如果你想同男友有好啲架 將來,咁有時做啲同他相關架野就唔好做左先算,要諗清楚d,唔好做野不諗後果
同男朋友將來關係會點?拍左約一年 謝謝
想問我同s 先生現在處於什麼狀態?

謝謝
想問下我同C先生嘅感情發展, 唔該
唔該哂 會再留意下
CY中左武肺
現單身,想知自己會唔會/有無得結婚

謝謝
同男朋友將來關係會點?
黎緊新一年既3個月既整體運程如何?thanks
應唔應該轉工
同b會一齊嗎?
想知三個月既感情發展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞