新手免費奧修禪卡占卜

261 回覆
2 Like 15 Dislike
[member][member]事業方面我2023會唔會過得比2022好[member][member]
我既副業短期內發展建議
想問嚟緊有冇書讀

唔該樓主
你地e間個狀態係點?一齊左但覺得他其實唔鐘意你?
道得律

想問下先,你係唔係d好主動架人?

有時可能你特登去揾返而冇,你順其自然,放下一排先,可能你心水架工就會出現
四海一家
如果你想同 ex係返埋一齊,你就要接受他不同的面向,冇論好壞,都係他,你對你自已都係一樣,從前現在未來的你,都係你,係現在,有有同角色的你,都係你。不可以只係想要一部份不要令一部份
加油
信任
其實會唔會有時係你個心諗得太多,最後令到機會錯失左?下次有機會可以放膽去試甚至主動出手
存在
可能d濕9老女人搞你,同你都有小小關係
你可以分析下自已一開始做岩d咩做錯d咩,誠實的面對自己,然後試下可唔可以同她們d關係搞返做正常,如果你覺得e件事上面,自己可以唔洗做任何野,我怕你下年都會 keep 住咁
優傷
係事業上面你應該都有小小成績,只要你注意下,你應該容許自已係一個有情緒架人,is ok to be no ok,咁對你架情緒應該有幫助,然後事業都會有d幫助
咁可能你要唔好咁主動,主動果個力可能要收小小,咁樣返而拍拖機會會大d
新的洞見
可能你唔係應該諗點樣可以keep 一個二奶長.d,你應該諗點樣易d揾到其他二奶,什至更多二奶,你比一個二奶e個思維限死左自已,試下改變思維,睇多d書
或者你試下主動等人同你講嘢先你知有時男人諗野係好怪
想問下2023事業運,轉工轉咩好

麻煩晒巴打
有冇可能係你一開始已經好快打開左你個心,咩都同他講曬咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞