|Switch機主討論(174)| 勇者鬥惡龍 尋寶探險團 | 火焰之紋章Engage

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
未過保
未過保 ZL制有啲問題想拎去整
印象中係即刻俾對新你
踩上去試下
要預約架好似
講起維修,有無巴打覺得係維修部換個隻新之後好快又壞過
我有隻pro制玩左兩三年粒菇壞壞地,比左300蚊換過隻新
過左3個月多D粒菇又壞過
因為之前都覺得係佢度換野好快壞,我有問佢佢地D野會唔會係返新既
佢地話係全新,客收返尼果D會掉
九龍區想買對joy con邊度買平啲
定周圍都差唔多價
呢隻係炒冷飯
https://youtu.be/VTZ4GJH_N4E
switch版 7月先出
伏味濃 出咗睇埋review先算
Crysis Witcher 3 Doom Eternal 都run得好過朱紫
呢個係朱紫既問題多啲
佢run xenoblade nier又唔見會lag
點解你會覺得出新機
Gamefreak就會搖身一變成為AAA高技術Developer
同PS4版有無咩分別
LR 制壞左去邊度整平?
都唔係同一team人
咪就係比返啲老屎忽做朱紫都做到咁先証明到係GF問題
如果你話Switch run唔到Elden Ring RDR2就絕對係性能限制

但Swtich已經有上面舉左例既AAA game run得好過垃圾PKM
好明顯就係GF垃撚圾 畫質又差過人bug又多過人
以下都係喺Switch度cap出黎

Xenoblade 2,3
1冇po到 但3集都值得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞