|Switch機主討論(174)| 勇者鬥惡龍 尋寶探險團 | 火焰之紋章Engage

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
你地條叉電線係唔係長插個盒 玩完就放部機落去?
可以長放定叉滿就要拎返落黎?
如果一時手用 一時插電視 條線換黎換去都幾煩
九月換iphone等自己成屋都係type c 線咪唔洗煩
巴打點醒左我
唔洗用返佢隻牛都ok?
no need
部機插電視就好多靜電
有無得搞
想問洗唔洗帶埋盒 都5-6年前買
E3我反而想睇多d電腦驚
反而應該諗點解唔去,係唔係真係如傳聞所講,totk之後就冇依個級別嘅大作?準備之後谷新機?定係E3本身出左問題?咁往年6月個direct仲有冇?
Btw2月必定有direct公佈totk新片,任豚準備叫春
似e3問題
Sony 同xbox 都唔去
其實都唔奇,你E3個場又唔係大,就算你大廠個展區點都會受限
而家仲要正值Sony同Microsoft因為獨佔/收購AB問題響度嘈,可能借d意索性自己開場曬馬
至於老任都好似都自己玩左幾年
你最好打去問左先,我當時好似冇...
老任要宣傳洗咩要e3,佢自己搞大叻都搞左咁多年
以前就話要比一大筆e3租場搞宣傳
而家e3比返錢請三大廠黎宣傳證明e3有吸引力就差唔多
E3你唔係親身去嘅話多電腦驚都冇用啦
E3對海外嘅人嚟講就係睇發表會,3巨頭都唔出現除咗睇devolver發神經之外其他啲廠發表會都係搵個製作人吹水同啲畫大餅電影式trailer
收到風,今晚有direct預告
冇嘅話下星期二我再上黎講多次
畫大餅電影式trailer嗰間一早冇去E3啦

鬼佬瞓醒未
冇左幾年都慣左自己搞,整個direct一樣全世界焦點洗咩搞咁多嘢
傳說中嘅Switch Pro
蒸氣甲板
你地玩完係唔係直接睡眠off
發覺每次連game login畫面都skip直接玩得係唔係要退出埋隻game off?
想問下連㩒手掣應該買邊款?
爬完文都唔係好明 本身以為連㩒手掣=switch pro,但睇睇下又有其他廠商有出手掣都有呢個function
利申 買嚟淨係for pokemon刷錢,求推薦
用緊 hori 可以掛校園大賽
就咁禁頂頭個power制
手提機緊係一拎上手就即刻玩得先爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞