|Switch機主討論(174)| 勇者鬥惡龍 尋寶探險團 | 火焰之紋章Engage

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我本身都諗過自己整 但係一諗到原廠換新可以一次過解決曬幾個問題 仲要唔洗等就決定比錢了
各位巴打,想問下web版jp eshop係咪依家限制左入唔到 好耐冇上
見好多人話薩爾達曠野之息必玩,最近買咗嚟玩下
一開始周圍都係山,由一個城去另一個城要係咁爬山,好辛苦咁去到又發覺係沙漠地帶熱到死咗

到底應該點玩,啲任務指示好唔清晰
又唔想睇住攻略咁玩
上到喎
Thx 啱啱成半個鐘都上唔到,恰鳩我

Btw 有冇巴打有打 Mortal Shell switch版,12月尾出,打算今晚買黎打
我都岩岩開始玩,其實都係四圍行,去 d 村莊做下支線任/主任,完成每個神廟斬會拎到粒野,儲 4 粒野可以加血 or 精力,可先換精力,怪就可以避開唔打,or 係後面偷襲就扣多 d,之後打 4 隻神獸,之後再打大佬,另外有 900 粒豆可以執,我諗我唔會執晒
巴打咁勁 好多人開頭都凍死 巴打係熱死先
最終目標咪救薩爾達
搵咗英帕未,未就搵佢先,佢會話你知主線去邊到
如果你想玩沙漠先就:
用冰冷類食材煮耐熱料理
冇就用冰武器就裝上身降溫
都冇就打爆丘丘膠可以令自己降溫一陣
都冇就夜晚先行,夜晚就要耐寒,不過沙漠最多寒lv1所以用老人件防寒衣就得
有冇人買咗北斗fit boxing你已經瘦了~
想買但驚笑到玩唔到
除咗switch pro手掣 有冇其他手掣牌子推薦?
想買,不過唔想買實體,但依家YEN升返DL版幾貴...
街賣緊幾錢?如果唔抵寧願去日森買
直銷好似賣390,熱線398

出game ,原創故事
ファイアーエムブレム エンゲージ 紹介映像
https://www.youtube.com/watch?v=vk-8u2iebi8
我想問trinity trigger係咪冇online連線?
見佢剩係寫本地多人遊戲
想問下今期邊度有得睇邊幾隻game特價?
淨係知有孖車

係咪入到去而家特價list果d就係?
孖車我見$429既?

日 eshop,大約 hkd 276,另再比 231 金幣下次買野(約 hkd 13蚊)
Thx
FE ENGAGE 提早買有無乜野特典?
睇緊駛唔駛買定CATALOG TICKET
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞