|Switch機主討論(174)| 勇者鬥惡龍 尋寶探險團 | 火焰之紋章Engage

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
玩完P5R再玩完P4G
諗緊玩唔玩埋P3P
有無人講下D劇情好唔好
咁多位巴絲新年快樂
部機啱啱過左保,今日諗住招呼親朋就壞咗(卡係開機logo),試過長按12秒都唔得
想問下除左拎返原廠整,仲有無邊間維修介紹?
我個人覺得都幾正
不過個故事就相對地陰暗啲
FFCC switch版lag唔lag?
搵隻二手玩下
當年PSP無打
睇落可以接受
等二手買隻先
係咪有風就出新機?
呢個時間想買OLED o唔ok
分分鐘你而家出機, 玩2-3年都未出pro
弱智一問nintendo online 個app 有冇得轉language
Android: Settings - App - Switch Online - Language
iOS: Settings - Switch Online - Language
love you
我部初代機用左5年幾,見佢有排都唔出新機,都想換oled
買咗 北斗FIT BOXING,好好笑(有少少以前街機部北斗嘅FEEL)
但係之前玩咗十日,腰痛,停返一個禮先再開返
唔知係我對制太耐有問題定咩(5年機灰掣 同 ODESSEY紅掣),上勾拳個動作感應好差,比較易MISS
打大佬 ending 出北斗百裂拳 勁攰,係咁揮拳
少運動,暫時都係日任+1場主線,主線暫時去到 賈基 開頭
我插手掣條糟試過有D位DETECT唔到有掣插住......
出左中文未?
我日 ESHOP買,冇理中文,日文照玩,D動作都係睇 健次郎 或者 麻美亞。
換啦咁
睇舊game 時諗住買返隻grandia 1-2 HD remaster ,點知日本冇出實體
就算真係出,一出都係炒價+大把game會繼續出喺而家呢部
咩年代,下載版咪算囉,屋企又唔駛搵位擺
我要收藏,成櫃都係game
出splatoon3特別機時換咗
部機本身勁靚
就算出新一代
咁靚黎收藏都抵
岩岩買左splatoon3機了 $2100,賣翻舊機出去當加錢升級
舊機值幾錢?連埋舊joycon收?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞