|Switch機主討論(174)| 勇者鬥惡龍 尋寶探險團 | 火焰之紋章Engage

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
1 係呀 我張信用卡係9月真係俾咗9千幾yan
2 我上次都係轉日區ac 買
3 我睇均哂啲ac 都無

另外我見張係咪要nso 先買得,但係我上次係日區買都唔使㗎喎
如果普通版可以等下,通常之後會開海外,或者先定送,集運,如果之後開海外直送咪cancel 集運張單然後再order 直送
即係你nso過左期?要join左nso先可以買同換
想問係近期改咗定咩,因為我上年9月買嗰陣都唔使入nso, 咁宜家未即係俾佢食咗我張卷,如果我日區入返nso 有無機見返張劵

同埋由此至終我都係港區ac 有join nso
你是但一區有join nso就全區通用,嗰時轉咗日區買啫
你轉返日區望清楚先
屌,頭先咪問你部機係咪日區lor
轉返日區啦
你意思我嗰陣有機會係港區個ac轉日區買劵?
感謝各位,搵返啦
換返王國之淚定一定驚先啦
我會換呀,但係我咁樣操作會唔會出事

日區用劵予約 > 換返港區

到時發售會唔會自動同我down game?

定要我好似今劑咁轉返日區
唔會有事,換完到時到候就自動同你dl
明白,thx ching
其實點解咁急住要轉返香港區
買左collector 版 反正日亞可以取消
唔知呀,硬係覺得想用返香港ac
其實對打機係無影響,如果你擔心會影響之後換game,我建議你留番響日區先
Sor
一時打錯字,留名睇鬼佬拎住條預告逐秒FF
都啱,因為我仲要買馬車擴劵,原來日區平廿蚊
日eshop係完勝香港eshop,全年無休任豚券、Online仲有得用點數換icon
只係你可能需要一張JCB或者一個日本PayPal會方便啲
未到完勝嘅,香港任豚券多啲野換,同埋有啲game得香港先有中文

日區可以直接碌香港卡
日森有時好仆街,試過臨出前一日先開又有,開賣左先開都有(當然仲有嘅係一直唔開如dq10 offline...)
如果係過區買game嘅我嘅場合係用幾個email開幾個唔同地方account
香港任券係強過日券,港券可以換埋港任代發行嘅game...
長遠落會有幾個ac又唔知邊個ac買左邊隻game好麻煩
用返同一個香港日本兩邊走算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞