|Switch機主討論(174)| 勇者鬥惡龍 尋寶探險團 | 火焰之紋章Engage

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
呢個channel 啲片好正
亦睇到8 90年代啲遊戲創作人勁有心思
無位放正常mon就唯有買隻portable mon
想問日eshop點比錢?
試過信用卡同paypal都唔得
有無show咩原因
隻sport我都係用credit card 買完download
sd card有冇邊度推薦
邊隻
出error code
之後試香港都過唔到
間唔時係咁
隔一兩日再試可能會得返
急嘅可以試shop經paypal俾
ns隻2k23其實買唔買得過,見日服好平,諗住放假同班親戚打下,畫面冇所謂,但會唔會窒到玩唔落
對自己好點買ps5 or XSX 版啦
有其他家用機嘅話,買其他版

佢同fifa行緊兩個極端,fifa就順d但用上世代engine,2k就同1世代但劣化
你本身個ac係日就得,唔洗2個
黎緊新個隻zelda,catalog ticket 包唔包?
老任自家出嘅game9成包(除左平過4990羊嘅game同ring fit)

所以你見出邊老住實體game好平,因為俾老任券打殘,賣原價揾鬼買
Persona 3 Portable & Persona 4 Golden
今日出
聽日火紋Engage新年可以打機
https://ec.nintendo.com/HK/zh/bundles/70070000016141
p3p p4g唔睇攻略係咪無可能一周目滿晒
之前玩p5r啲時間好充裕
原來persona 3,4都無實體版
聽日出FE 但照買P3P同P4G
JJ插沙求教 搭搭下車跌爆左個原廠moon貼
19年機 想問邊度可以換
睇左幾個post都唔係好覺
P4G印象中啲時間都夠
但有幾個角色好易miss

P3未玩唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞