側田淚崩:呢個世界,Not everything is about politics, ok?

368 回覆
63 Like 1461 Dislike
唔緊要喇
低潮可以唔只一個
做乜扮曬 ABC 咁
mirror首當其衝啦,賣實力都係三線,mirror十二條粉皮賣黃賣到上一線
㩒入條片,都係講野銀耳
首先唔知點解自己講錯野被排會係叫“有人搞佢”
再加一句,“不過我冇所謂,呢D佢地損失”
奶左幾次野都仲係寸寸貢,仲係衰把口,呢D人一世都唔會成長
可惜仲係太天真,你唔搞政治,但終有一日上門搵你
其實生活就係politics
佢咁講會唔會豬咗啲
唔寫喱啲邊撚個會睇啊…
你唔搵政治唔代表政治唔會上門搵你
佢幾時講過愛國佢都唔係中國籍
側田雖然唱作俱佳,惟他近年負面新聞不絕,是非纏身。
08年11月:當街拉索女

側田被拍得與一名索女當街拉扯,側田更打算拉索女上的士,惟索女最後並沒有上車。

08年7月 :遇狗撇女友

側田與林苑拍拖被狗仔隊撞破,側田竟在乘車途中放低林苑,要她獨自乘的士返家。

08年5月 :醉搭霸王的

側田與四男女朋友夜蒲後,帶醉乘的士轉場,女友人忽然醉𡑔司機胸部,司機有感被非禮而報警求助,其後側田與友人並沒付車資便離去。

07年6月 :唔接免費騷

側田狂呻不想接太多免費騷,怕會唱爛歌,譚詠麟更曾以:「呢個細路要桝。」狠批其言論
專登返黎唱比Fans聽唔賺錢?
好心,如果唔係成個娛樂圈有起色,呢班人仲係大陸呀,再講,佢哋都未必因為而家娛樂圈多元化而返嚟,只係因為大陸越來越嚴
走撚開喇光頭佬
你唱歌架呵?
歌呢樣嘢已經係關政治事啦
咁其實軒係早佢一輩既
其實佢17年都開到紅館,搞乜而家霉到咁
劉馬車vibe
當年做佢嘅唔係壹週刊?
試下叫何韻詩book同一個場,千個理由唔俾佢唱
everything is about politics, ok?
其實傳媒放大佢缺點姐 明星紅既時候有番幾條女有幾閒呀屌 岩岩先知佢又上viu 又上蘋果
唔好spin去politics politics都唔係主因
主因係你臭寸 蔑視原本支持你嘅香港歌迷
佢同淫Kay一樣
Feel到有人好盡力咁鋤低佢地
唱法文都唔會有市場
可以試下染黑自己可能多啲fans
咁點解mirror又做咩都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞