側田淚崩:呢個世界,Not everything is about politics, ok?

368 回覆
63 Like 1461 Dislike
起底原來係D日日要開Post刷存在感, 又反社會既傻尻
blocked
啲煽情傻鳩往往將人哋有原因有理由嘅攻擊講成
1.hater
2.唔搞「和而不同」

總之一句「要搞我」,咩原因道理就唔洗理架啦
So?
冇嘢撈焗住上咋
香港人真係好撚難服待 睇到呢個post 一路d 人chur 佢話佢無道歉又呢樣個樣,都有個人搵番佢既道歉片出黎,就有條傻鳩話道歉好難咩?
即係想人點姐你班撚樣,睇完都覺得,其實佢2013到依家都有係香港大大小小既場合出現,又真係比人講到由2010到依家都係大陸發展咁
冇出殯冇打針冇concert睇咪政治囉
番大陸做3流歌手啦
唱歌方面係,咁mc都屌打鏡
但5強都冇佢份,其實我覺得咁仲灰
以前輸都起碼真係輸唱歌
everything is about禿頭
所有事無非政治。
我打柒你老母再同你道歉當無數好嗎
聖安東尼再世
其實唔關政治事
你係呢個地方紅起彈起
然後講得下面句野
我不明白為什麼還有人覺得香港市場重要!
就算你去韓國定英國發展
香港人一樣會討厭你
輪自己怪得邊個
新疆 人瑞 的士 宇宙 檸檬呢啲擺明奶共搵銀嘅都知有啲嘢係做得唔講得
呢件柒頭人都未走就講啲咁爆嘅嘢
自己玩死自己無人幫到佢

利申 曾經好鍾意聽佢啲歌
林苑(Gia Lin,1982年3月7日-)出生於重慶,中國歌手與演員。

林苑被曾志偉發掘加入娛樂圈,簽約環球唱片。在電影《江湖》中與余文樂有一場激情床上戲。2006年則被壹本便利雜誌偷拍到與歌手側田及曾志偉共處一室,並被發現垃圾中有多個已使用的安全套,因此有兩王一后之嫌。[1]
咁鬼多誤會,不如佢用廣東話講一次,費事又又話呢樣錯果樣錯,之後又話屈佢
講錯嘢唔係唔得,都唔係咁離譜吓嘩
成個蔡楓華做辦,你都講得出呢段嘢
佢2013開始無響大陸住啦
講乜Q為香港樂壇 打份工姐 邊度有水搵咪去囉
你都係打份工 會唔會諗為自己果行點樣貢獻
叫佢用廣東話拍片講一次,第時又話人地誤解扭曲屈佢乜乜七七
放棄咗本美國護照末
佢果句仲仆街過蔡楓華囉
轉頭就食返回力標.
但係仲有一班on9 買飛睇佢
唔關黃唔黃絲事
娛壹啲人咪又係蘋果娛記出嚟
事實上娛記就係咁仆街 要夠 eye catching 先有人睇
咁撚委屈建議佢走左唔好返香港,
我同意。去大灣區唱好歌!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞